Szél Bernadett az ellenzék jelöltjét támogatja Újpalotán

1
8766

Szeptember 30-án, vasárnap időközi polgármester-választást tartanak Budapest XV. kerületében. A választást azért kellett kiírni, mert Hajdu László (DK) korábbi polgármestert áprilisban országgyűlési képviselővé választották.

Hajdu László utódjául Németh Angélát, a jelenleg polgármesteri jogkörben eljáró alpolgármestert ajánlotta. A RÁTE (Szolidaritás, Rászorulókat Támogatók Egyesülete( Magyar Szolidaritás Mozgalom jelöltjét a DK, az MSZP, a Párbeszéd és a Liberálisok támogatják, ma pedig

Szél Bernadett az LMP korábbi társelnöke Facebook oldalán jelentette be, hogy ő is Németh Angélát támogatja

és a választókat is arra kéri, hogy a baloldali ellenzék közös jelöltjére szavazzanak.

Szél Bernadett szerint: NÉMETH Angéla

Nagyon köszönöm a Szél Bernadett, a LMP – Lehet Más a Politika volt társelnökének és miniszterelnökjelöltjének támogató szavait. Valóban helyben a helyi politika az, ami számít, illetve az, hogy ki és mit tesz a helyiekért. Kérem Önöket, hallgassanak ajánlómra, és most vasárnap vegyenek részt a XV. kerületi időközi polgármesterválasztáson, és szavazatukkal támogassanak engem. Keressenek a szavazólap második helyén. Erőt adó bizalmukat köszönöm.Szeptember 30. NÉMETH Angéla ✘

Közzétette: Németh Angéla – 2018. szeptember 27., csütörtök

A Fidesz-KDNP jelöltje, László Tamás – a Fidesz választókerületi elnöke, volt országgyűlési képviselő – 2010 és 2014 között vezette a kerületet. A választáson a Munkáspárt jelöltjeként indul Kerezsi László, Csékei Sándor pedig függetlenként pályázik a tisztségre.

1 hozzászólás

  1. Rákospalotán bazd meg, Rákospalotán, olyan kerület nincs hogy Újpalota, EZ CSAK EGY RÉSZE RÁKOSPALOTÁNAK!!!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .