Reagált Kerényi Miklós Gábor a zaklatási vádra

9
18254

A rendezőt, az Operettszínház volt igazgatóját, mostani művészeti vezetőjét Kalmár Péter vádolta meg szexuális zaklatással és hatalmi visszaéléssel.

Először a Bors írt arról, hogy újabb nagy név keveredhet színházi berkekben szexuális zaklatási botrányba Marton László után, akinek már tíz áldozata szólalt meg. Ezt a cikket osztotta meg nyilvános Facebook-oldalán Kalmár Péter rendező, és az egyik kommentben felesége meg is nevezte az érintetett: Kerényi Miklós Gábort.

Ezután Kalmár Péter hosszú blogposztot írt arról, amelyben

Kerényit rendkívül súlyos vádakkal illette:

hatalmi visszaéléssel, és főleg férfiakkal szemben elkövetett szexuális zaklatással.

Kerényi erre reagált most röviden: a kormánypárti publicistát, Bayer Zsoltot hívta fel, aki a blogján írt erről.

Kerényi azt mondta neki: semmi nem igaz Kalmár Péter vádjaiból.

A Facebookon egy nyilatkozatot is közzétett, azt viszont nem közölhetjük, mert felhasználását csak a közösségi médiában engedélyezte. Mindenesetre rágalomhadjáratról ír benne, és perre készül.

Így most már Kalmár Péteréken a sor: súlyos vádjaikat valahogyan bizonyítaniuk kell, különben azok valóban csak rágalmak maradnak.

9 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Talán még hittem is volna az érintett ártatlanságában….de aztán pont bayerhez fordult, hogy az igazát bizonygassa…..micsoda két “hiteles ember” egymásra találása…

 2. bayyeeer zsotika (a nemzet pöcegödre) a kis lacika mellett is kiállt naná hogy a saját proli stílusában, ott is pofára esett, és itt is pofára esik.

 3. Retek Kerenyi! 12 evvel ezelőtt egy ismerősöm aki az operettbe dolgozik mondta hogy sz.ni meg ba..ni kell a kerenyivel ugy mennek a dolgok.remelem a sitten vegzed Te patkany!ez meg a tetü bandàja irànyítja a színhàzakat.Ha szerepet akarsz akkor a kerenyit le kellett sz.pni.ennyi.

 4. Kerényi egy szörnyeteg és – ha igaz az is, hogy kiskorú fiúkkal és másokkal is erőszakkal – akkor bűnöző.. is!!. Egyszercsak a Kékfényben fog tündökölni… Most még nagy a pofája… Azt hiszi, majd ezt a leleplezést is semmissé teszi azzal, hogy ő is feljelentget, vagy mindent elsikálnak neki, mint eddig… Nagyon remélem, hogy végre lesz a sértettjei között valaki, vagy többen is, akik fel merik jelenteni… Vége lehetne végre a nagy hatalomnak… Szerintem ugyanúgy, ahogyan marton úr sem, kerényi úr sem fog feljelentést tenni, az ő ügyvédei sem hülyék, tisztában vannak vele, hogy mindent elbuknának… A kisbetű mindenütt szándékos…

 5. Nembaj,jó ez így nekik!Nem szólnak,csak hallgatnak behúzott farokkal!.Ugylátszik lábtörlőnek mégsem olyan rossz!Minden marad a régiben!Senki se mer megmukkanni se!Jó is szopni tovább!Ha eddig bírták,akkor néhány évet még kibírnak a nagy művészúrnál.A nyugdíjig lehet rongynak maradni!
  Kalmár Pétert azok hagyták cserbe,akikért kiállt.Igaz ennyit is érnek!
  Egyedül ő,Andrea,Lilla és férje ,és egy névtelen érdemel tiszteletet!
  A többiek nem,nagy nullák!

  • Hogy ìrhatsz ilyet?!? Szerinted ha valaki eddig pofàzott volna akkor nem intézik el?
   Naiv vagy nagyon. Most miért bézséhez ment?! Vàrja a védelmet ,ennyi…De nagyon remélem,hogy elengedik a kezét…végre igazsàgot kapnak az a sok szerencsétlen, akit ìgy vagy úgy megalàzott.

   • Nem kapnak semmit,csak a pofájukra!Az öreg lépett elősször,elébement az egésznek,és elvette az élét!(mint írtam:nyugdíjazás)!Ezzel mindenki elégedett lesz!Most aztán jólmegkapta a büntetését,igaz??Még bocsánatot se kell kérnie!Ha.ha.ha
    !Kivizsgálják?Ha.ha.ha
    Kik a vizsgálók?Pont a vezetők ,akik valsz tudtak dolgokat,és ugyanúgy seggberúgtak volna bárkit,aki szól? Te írtad le:”Akik eddig pofáztak volna ,nem intézik el?”
    Mondom el lesz símítva!
    Így jártak,ha nem mernek szólni!!

 6. te tényleg a jó webmester. A site terhelési sebesség az hihetetlen. Ez a fajta érzés
  te bármiféle egyedi trükk. Továbbá, A tartalom remekmű.

  Van végre a nagy eljárás ebben a témában subject!
  – Calator prin Románia .

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .