Reagált Hosszú Katinka és Shane Tusup

0
1214
Fotó: Facebook

Valóban nehéz időszakon megy keresztül a házaságuk – ismerte be közös Facebook bejegyzésben Hosszú Katinka és Shane Tusup, akik ígérik, hogy „ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat. Addig kérünk minden, velünk kapcsolatban megjelenő találgatást erős fenntartásokkal kezelni”.

 

Az elmúlt napokban több cikk jelent meg a sajtóban házasságunkról, melyeket eddig nem kommentáltunk – áll a posztban, amely azzal indokolja a megszólalást, hogy „a mai napon egyes írások átléptek egy határt, ezért a további valótlan állítások megjelenése előtt szeretnénk tisztázni a helyzetet”.

Igaz, hogy kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül.

Igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzései minden csoportban megrendezésre kerülnek.

Mivel ebben a pillanatban ennél többet nem tudunk mondani, a bulvársajtót ellepik majd a velünk kapcsolatos durva és minden alapot nélkülöző feltételezések – jósolják.

A bulvársajtó napok óta foglalkozik azzal, hogy a házaspár külön karácsonyozott, s ma valóban már durva, nemtelen – forrás megnevezése nélküli – információk jelentek meg kapcsolatuk válságáról.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .