Szigorúan ellenőrzött kérdések Bécsben

0
669
Ha Bécs, akkor cuppanós virsli és perec -írta Facebook oldaklán Orbán Viktor.

Már hozzászokhattunk az utóbbi években, hogy Orbán Viktor, amikor csak teheti, kerüli az igazi újságírókat, akik valódi kérdéseket tehetnének fel neki. Most azonban ezt a szokását bécsi útjára is exportálja.

Az Ö24 értesóüléseire hivatkozva a Hír Tv számolt be arról, hogy a magyar kormány Orbán Viktor bécsi tárgyalásain azt szerette volna elérni, hogy ne legyen sajtótájékoztató a Sebastian Kurz kancellárral történt megbeszélés után.

Ehhez azonban az osztrák fél nem járult hozzá, a Lajtán túl nagyon rosszul venné ki magát az ilyesmi. Végül abban állapodtak meg, hogy a magyar miniszterelnök és vendéglátója kiállnak a sajtó elé, és

az újságírók négy, előre egyeztetett kérdésére válaszolnak.

Orbán Viktor, aki a múlt héten Geert Wilders, holland szélsőjobboldali politikussal, a bevándorlásellenes holland Szabadságpárt vezetőjével találkozott, Bécsben a szélsőjobboldali FPÖ elnökével is találkozik, de Heinz-Christian Strachéval még közös sajtónyilatkozat sem készül.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .