A nyár legjobb híre: a Balatonhoz már megérkezett az enyhülés

0
82
Forrás: RI, Balatonlelle

Mára, hála a magyar kormány határozott nemzetközi lépéseinek, a víz kellemes 26,6 fokosra hűlt, hatalmas szél fúj, csodálatosan nagy tarajos hullámok csapkodják a partot.

Küldtünk egy tudósítót a hidegfront elé, aki arról számolt be, hogy a Balatonhoz már megérkezett az enyhülés erős szél formájában.

“Olyan szél fúj a balatonfenyvesi szabad strandon, hogy a part mellett közvetlenül már nincsenek is törölközők, mert a hullámok miatt akkora a vízpermet, hogy maximum úszószemüvegben lehet ott megmaradni”

– fogalmazott kiküldött tudósítónk, Nimmerfroh Ferenc.

Elmondta, tegnap több ezren aszalódtak a fenyvesi nagy strandon a 35 fokban és érezték rosszul magukat a 28,5 fokos vízben – köszönhetően a Soros-maffia ármánykodásának.

Mára azonban, hála a magyar kormány határozott nemzetközi lépéseinek, a víz kellemes 26,6 fokosra hűlt, hatalmas szél fúj, csodálatosan nagy tarajos hullámok csapkodják a partot és a vízben az arcokat, jóval kisebb a tömeg, szörfösök és kite-osok rémisztgetik az egyszerű strandolókat, és IDŐNKÉNT FELHŐK TAKARJÁK EL A NAPOT, aminél nagyszerűbb jelenséget el sem lehet képzelni.

Nimmerfroh elárulta a Szabad Pécsnek azt is, egyelőre nem indul vissza Pécsre, ahol a webkamerák képei szerint még mindig tombol a kánikula, inkább élvezi a 29-30 fokos hűvösséget a magor tenger partján.

Szabad Pécs

Kapcsolódó cikkek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..