Megnyugoghatunk: Tovább épül a TSC Labdarúgó Akadémia

0
714
facebook, Dragosavac Viktor

Több mint négyezer férőhelyes lelátó, fűthető, modern pálya és egyéb kísérő tartalmak, például szálloda is helyet kap majd a topolyai TSC Labdarúgó Akadémia központi pályájának a létesítményében.

Amint az időjárási viszonyok lehetővé teszik, elkezdik a topolyai TSC Labdarúgó Akadémia centerpályájának építését.

A régi városi stadion helyén, a leendő fedett medencés wellness központ szomszédságában épül majd a TSC Labdarúgó Akadémia központi pályája Topolyán. Vera Bogojević, építészmérnök, a munkálatok vezetője: „A négyezer férőhelyes tizenhatezer nettó négyzetméter területű stadion építését elkezdjük, amint az időjárás engedi. A szerződést aláírták a Tončev és a Banković építési társaságokkal, akik a munkálatok kivitelezői, és megpróbáljuk majd tartani a határidőt.”

Fűthető labdarúgópálya, modern berendezés, megvilágítás, szálloda és egyéb tartalmak is helyt kapnak az új létesítményben. A centerpálya kiépítése több mint tízmillió euró, létrehozását a magyar kormány a Magyar Labdarúgó Szövetségen keresztül támogatja.

Álljon itt egy “hálás” Facebook bejegyzés (Úgy látszik van aki gondolkodik is):

“Nagyon szép lesz és előre is köszönöm magyar és EU-s adófizető polgárok, hogy ennyi pénzt képesek vagytok nélkülözni, hogy az én (a mi) iparilag sehol sem levő városkánknak stadionja lehessen.

Tudom én vagyok az ostoba, mert arra gondolok ennyi pénzből hány gyárat és munkahelyet lehetne létrehozni, hogy aztán a megtermelt profitból stadiont építsünk és a fenntartási költségeket is mi tudjuk biztosítani.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .