Több mint 130 sajtópert nyert eddig a Jobbik a Fidesz ellen

0
902
Sneider Tamás. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Egyre több helyreigazítás lát napvilágot a kormány által lopott közpénzen eltartott „sajtóorgánumokban”, melyekben nagy nehezen elismerik, hogy minden, amit a Jobbikról, illetve a Jobbik képviselőiről állítottak, azok egytől-egyig hazugságok – áll a Jobbik által kiadott közleményben.

A pestisracok a mai napon két helyreigazítást is kénytelen volt közzé tenni, melyben közlik, hogy hazudtak Sneider Tamással és Rig Lajossal kapcsolatban.

Sneiderről azt hazudták, hogy eltitkolt ingatlannal rendelkezik, Rig Lajost pedig azzal a képtelenséggel vádolták meg, hogy a DK-s Czeglédy Csaba segítette a kampányát.

A hazudozásban, írja a Jobbik, egyébként élen jár a gyér olvasottságú „Magyar” Idők,

akik ellen több végrehajtást kellett indítani, azért, hogy leírják az igazságot, de a fideszes oldalak szinte mindegyike találkozott már a végrehajtóval.

Ezek a „médiumok” inkább vállalták a büntetéseket, semmibe vették a bírósági ítéleteket, csak azért, hogy minél később derülhessen ki az igazság.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .