Magyar állampolgár randalírozott Újvidéken (videó)

0
747
rablás, tégladobálás

Újvidéken letartóztatták a 36 éves V. Z. magyar állampolgárt általános veszélyeztetés és minősített rablás alapos gyanúja miatt. V. Z. november 23-án Újvidéken a Stražilov utcában téglákat dobált a járókelőkre és a személygépkocsikra. A gyanú szerint ezt megelőzően betört a kiszácsi temető kápolnájába, onnan pedig ellopott egy faliórát és egy lámpát, valamint összetörte a berendezés egy részét.

Közzétette: Radio 021 Novi Sad 92,2 MHz – 2018. november 23., péntek

A szerbiai készenléti rendőrségnek múlt pénteken délelőtt tizenegy óra tájban sikerült lehoznia azt a férfit, aki reggel óta téglákat dobált a járókelőkre a magasból egy Újvidék központjában lévő épület tetejéről. Erről a 021.rs számolt be. A portál értesülései szerint a férfi külföldi állampolgár (utóbb kiderült: magyar), az indítéka pedig egyelőre ismeretlen. A rendőrség miután elfogta, a pszichiátriára szállította a férfit.

Ljiljana Popara, az épület házmestere a 021-nek elmondta, nem tudja ki ez a férfi, és azt állítja, soha nem látták még őt. A munkások, akiket a tető javításával bíztak meg úgy nyilatkoztak, hogy reggel megjelent egy férfi, ordítozott és elkezdett téglákat dobálni, ők pedig elhagyták az épületet és kihívták a rendőrséget.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .