Leírják kire kell szavazni – a 9. kerületben

1
3430

Egy facebook-bejegyzésből idézünk: Elég “furcsa” dolgot művel a Fidesz a 9. kerületben is: az önkormányzati idősgondozók körbejárják a kerület idős embereit, elintézik nekik a mozgóurnát (anélkül, hogy kérnék), és az alábbi cetlit nyomják a kezükbe, hogy tudják, “mit kell csinálniuk” április 8-án.

Van a családban egy idős, majdnem vak, közepesen demens bácsi, aki a héten mesélte, hogy a gondozó ezt nyomta a kezébe, de ő nem is érti, mi ez… Nem sokat tud ő a világról, vak lévén nem olvas újságot, nem néz tévét, néha hallgatja a Kossuth rádiót, de azt sem nagyon érti. Mikor elmondta a gondozónak, hogy nem nagyon lát, nem fog tudni szavazni, hiába mennek el hozzá, akkor azt mondták neki, hogy majd “segítenek”, és “megmutatják neki”, hogy hová kell X-elni.

1 hozzászólás

  1. Ami látható: lopnak. Ezt a tényt elfogadják azok közül is sokan, akiknek a zsebéből lopkodnak. Ennek a választásnak első lépésként a mérhetetlenségig fajult lopást kell megállítani, majd olyan kontrollt fönntartani, ami sok okos döntést követően visszaállitja a jogállam kereteit, magát a jogállamot. Fontossági sorrendbe helyezni a jogállamiság európai szintű visszaállítását, oktatás helyzetének javítását. (Eü., vállalkozások, önkormányzatok működése, mezőgazdaság, környezetünk védelme a sor olyan hosszú mintha a rendszerváltás évében, 1989-ben lennénk.)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .