Lázár János a közmunkásbűnözésről

0
1017

Kampány van, ennek tudjuk be, hogy ilyenkor a politikusok mindenre képesek. Sóvárogják az emberek szeretetét, jobban, mint az elmúlt négy év során bármikor.

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter ezúttal Csanádalbertiben látogatott el egy házaspárhoz, ahol a közmunkásként dolgozó asszony vette magának s bátorságot és elmondta a miniszternek, mennyire megbántotta őt korábbi sértő kijelentésével. (Lázár János egy január végi közösségi fórumon azt mondta, hogy azért jó a közmunka, mert aki reggel 6-ra jár dolgozni, az délután 3 órakor már fáradt lesz ahhoz, hogy lopjon.)

Lázár most már másként látja. „Nagyon sokat dolgoznak a közmunkások. Itt például, ebben a faluban, az én városomban is, senki nem nézi le a közmunkásokat, de sajnos volt olyan időszak, amikor nem lehetett a szociális segélyből megélni, és akkor is boldogulni kellett. Voltak olyan emberek, akik a jövedelmüket másképp egészítették ki. Ezt kár eltagadni, az én mondatom valószínűleg nem volt jó” – mondta Lázár.

Az ő mondata tehát nem volt jó, de ez a nem jó mondat nem a mostani időszakra vonatkozott,

hanem arra, amikor még a baloldal kormányozott. Mert „sajnos volt olyan időszak, amikor nem lehetett a szociális segélyből megélni, és akkor is boldogulni kellett. Voltak olyan emberek, akik a jövedelmüket másképp egészítették ki.”

Vagyis, amikor nem a Fidesz, vagyis Lázárék voltak hatalmon, akkor az emberek délután 3-kor is teli voltak tetterővel, ezért aztán jobb elfoglaltság híján, lopni mentek. De ennek már vége, a Fidesz gondoskodott róla, hogy az emberek délután 3 órára elfáradjanak és eszükbe se jusson lopni.

Lázár János arról nem beszélt az őt vendégül látó Csanádalbertiben élő házaspárnak, hogy ő és társai reggel hány órakor kezdenek dolgozni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .