Eloltották a raktártüzet Angyalföldön

0
1780
MTI Fotó: Bruzák Noémi

Ma reggel hatalmas láng és füstfelhő borította Angyalföld egy részét. A Frangepán utcában egy műszaki cikkeket tároló, 3000 négyzetméteres raktárépület gyulladt ki, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint senki sem sérült meg. Írásunk folyamatosan frissül.

Eloltották a tűzoltók a XIII. kerületi Frangepán utcában keletkezett tüzet, jelenleg az utómunkálatok zajlanak, közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A tüzet sikerült “lefeketíteni”, azaz a lánggal égést megszüntetni, jelenleg az izzó, parázsló részeket oltják. A tűz nem terjedt át a közelben álló háromemeletes irodaépületre.

A Független hírügynökség úgy értesült, hogy a raktárépületben mintegy 15 ezer laptopot tárolnak, így a kár akár több milliárd forint is lehet.

Fotó: FuHu.

A legfrissebb hírek szerint körülhatárolták a tűzoltók a tüzet, így továbbterjedni már nem tud. A környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre.

A police.hu oldalon az olvasható, hogy az Üteg utca és a Hajdú utca között teljes szélességében lezárták a Frangepán utcát. A forgalmat a környező utcákba terelik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .