Lapszem – 2018. február 21.

0
515

170 éve ezen a napon Marx és Engels kiadta a Kommunista kiáltványt. Ma ünnepli Eleonóra, Leona, Bódog, Leonóra, György, Péter és Germán a születésnapját. Holnap havazás várható.

Népszava

Imalánc Orbán Viktorért
Elstartolt a Fidesz elsöprő sikerét minden bizonnyal garantáló mozgalom a Facebookon. Az Imalánc Orbán Viktorért csoport ugyan most még kevesebb, mint 700 tagot számlál, de a csatlakozók száma egyre nő.

Alant betűhíven közöljük a felhívás szövegét.

„Keves régi , új és leendő tagok !

Kedves Magyarok !

Határon innen és túl !

A mai napon elindítjuk az “IMALÁNCOT ” !

Minden este 20. órakkor április 08. 20 óráig Imádkozzunk !,

hazánkért , Orbán Viktor , Miniszterelnökünkért !

A mi JÓ ISTENÜNK segítse szolgálataiban ,

melyet a Magyarságért vállalt ! Imádkozzunk Országgyűlési képvésilő jelöltjeinkért , hogy Megmaradjunk !

Áldást , Békességet Kívánok , Minden

jó akaratú magyar embernek !”

Ha ez nem segít hatalomban tartani a miniszterelnököt, hát alighanem más semmi.

Magyar Nemzet

Fazekas Sándor: Soros rovarokat etetne velünk
(…) Szerencsére Fazekas Sándor miniszter feltalálta magát, és hosszúra nyúlt előadásával kitöltötte az időt. A karcagi birkapörkölt nagy kedvelője mintegy 1 perc beszéd után említette meg először a karcagi birkapörköltet. Ha valaki esetleg azt hitte, hogy a „Soros-tervet” és a mezőgazdaságot nem lehet összekötni, az tévedett. Ugyanis Fazekas Sándor szerint a „Soros-terv” a magyar élelmiszereket és a magyarok étkezési kultúráját is veszélyezteti. – Soros azt akarja, hogy a magyarok rovarokat egyenek. A magyar ember azonban nem eszik csúszómászókat – fogalmazott. Fazekas Sándor nagyon határozottan hangsúlyozta, hogy a migránsokhoz hasonlóan a génmódosított élelmiszereket is megállítják a határon.

Magyar Hírlap 

Lufikommunisták
(…) Minden jel arra utal tehát, hogy Gyurcsány újabb fokozatra kapcsolt, kvázi „ráült a gázrezsóra”. Nincs pihenés, mindenki ellenség, nemcsak a kormány, hanem az úgynevezett demokratikus oldal szinte valamennyi szereplője is. Nem tagadjuk, a purparlé olykor felettébb szórakoztató, már csak egy kávét kér az ember, nyilván mindaddig, amíg ezt a szerencsétlenkedést – úgymond – a négy fal között csinálják.

Magyar Idők

(…) Na, most szakadjunk el a pszichológiai kísérlettől, és térjünk át a magyar gazdaság helyzetére! Statisztikai adatok tömkelege bizonyítja, hogy hazánk teljesítménye több ponton is töretlenül erősödő pályán van. Múlt héten kiderült, hogy kiemelkedő mértékű, 4,2 százalék volt a bruttó hazai termék növekedése tavaly. Ráadásul a negyedik negyedévben a szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatok szerint 4,8 százalékos volt a bővülés az előző év azonos időszakához viszonyítva.

Ez nem zavarta Róna Pétert, az ellenzéki köröknek oly kedves közgazdászt, hogy elképesztő véleményének adjon hangot az ATV-ben. Szerinte nem történt semmi, és Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert ettől kezdve nem lehet komolyan venni. Róna Péter nagyon sajnálja, ami az elmúlt hét és fél év alatt történt, ami miatt Magyarországon romlás, gazdasági lecsúszás van, és ez a folyamat szinte megállíthatatlan. A magasabb teljesítményt szerinte legfeljebb az uniós pénzekkel lehet magyarázni.

Tehát Róna Péter – ahogy a balliberális körök más megmondóemberei és pártjai – azt próbálja magyarázni a fehérre festett papírról, hogy az fekete. Hátha a választópolgárok nem a saját szemüknek és tapasztalataiknak fognak hinni, hanem annak, amit ez a csoport sulykol.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .