Klasszikus és modern fürdőszoba kiegészítők

0
410
FH

Fürdőszoba kiegészítők kapcsán is érdemes a minőséget és a funkcionalitást előtérbe helyezni, és a Wellis fürdőszoba megoldások segítségével dönteni!

Először is mi számít klasszikusnak és mi modernnek? A klasszikus szó jelentése nem más, mint ideális értéket közvetítő, múltba visszanyúló. Ezzel szemben a modern újszerű, korszerű, amely a legújabb kor igényeinek, ízlésének, felfogásának, szokásainak, szükségleteinek, divatjának megfelel. Ha ügyesen alkalmazzuk őket, jól megférnek együtt, lakberendezés szempontjából ezt a stíluskeveredést eklektikának nevezzük.

Fürdőszoba kiegészítők lehetnek…

A fürdőszoba kiegészítők egy gyűjtő kifejezés, amelybe beletartozik minden egyéb fürdőszobai bútor, eszköz vagy kellék, amely a higiéniai feladatok elvégzését támogatja.

Ide sorolhatók: szappantartó és szappanadagoló, pohártartó, többféle törölközőtartó, üvegpolc (sarok és egyéb), wc papír tartó (többféle), zuhanyülőke, szimpla és dupla, valamint többágú fogas stb.

Kiválasztásuk során segítségünkre lehetnek a Wellis fürdőszoba megoldások.

A Wellis cég 2003 óta állít elő hidromasszázs medencéket, ellenáramoltatós úszómedencéket, hozzájuk tartozó thermotetőket és medence oldalburkolatokat. Ezért a kiegészítők kapcsán meg kell említeni a jacuzzi kiegészítőket is, mint például a belépők, korlátok, szűrőbetétek, tetőemelők, takarók, víztisztító rendszerek stb.

  • Nem mindegy, hogy milyen fürdőszobai termékhez milyen kiegészítőt választunk. Például a Wellis szabadon álló „Gloria” akrilkádja megkívánja a modern, letisztult kiegészítőket a stílusos, harmonikus fürdőszoba létrejötte érdekében.
  • Ugyanakkor egy finn szauna esetén egészen más kiegészítőket kell alkalmazni, hiszen természetes hatást szeretnénk elérni. A folyamatosan változó páratartalom és a magas hőmérséklet megköveteli a felhasznált anyagokkal szemben a legjobb minőséget, a fa szárazságát, az alapanyag speciális kialakítását.

A fürdőszoba kiegészítők kínálatából

A kiegészítők sokfélék lehetnek, melyek nagyban segítik napi fürdőszobai tevékenységünket.

  • Szappantartóból többféle létezik. Az emberek egy része a hagyományos szappant kedveli, és vannak, akik a folyékony szappant részesítik előnyben, ezért adagolóra van szükségük.
  • A pohártartó formáját tekintve négyszögletes és kerek, de anyagát tekintve is többféle lehet.

Szimpla és dupla változat is megtalálható.

  • Törölköző tartó esetén a rúd, a karika és a gyűrű is megjelenik a kínálatban, a döntés attól függ, formailag melyik illik jobban.
  • Wc papír tartóból függőleges és dupla, valamint fedeles is választható.
  • Tejüvegből készült üvegpolcok, sarokpolcok is kaphatók.
  • Széles a választék a fogasok terén, szimpla, dupla, tripla is akad, attól függ, mekkora a csapat.

Összegzés

Mindegy, hogy klasszikus vagy modern hangulatú fürdőszobáról legyen szó, a megoldás a harmóniában rejlik. Ha a fürdőszoba termékek és kiegészítők jól vannak összeválogatva, esetleg kombinálva, érdekes enteriőrök születhetnek. Szappantartó, pohártartó, törölköző tartó, wc papír tartó, üvegpolc vagy fogasok terén is széles a kínálat. A napi többszöri használat miatt érdemes a minőséget és a funkcionalitást előtérbe helyezni, és a Wellis fürdőszoba megoldások segítségével átgondoltan dönteni!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .