Juhász Péter fiatal fideszesekkel találkozott

0
724

A Fidelitas az Együtt Nagymező utcai irodája előtt tartott Juhász Péterrel kapcsolatban sajtótájékoztatót. Az esemény végén Juhász Péter a Facebookon reagált az ott elhangzottakra.

Mint az Együtt elnöke írja, „eljött az irodánkhoz a Fidelitas, hogy elismételje a közpénzből fenntartott propagandagépezetük hazugságait. Bemutattam nekik, hogy

csak ma 4 per zajlik a hazug állításaikkal kapcsolatban a Fővárosi törvényszéken a személyiségi jogaim megsértése okán, tehát, hogy folyamatosan hazudnak rólam.”

Juhász Péter ezt követően elmesélte nekik, volt már arra példa, hogy megvezetett fiatalokat rendelt a háza elé a Fidesz, hogy hazugságokat terjesszenek róla.  „Nagyon becsülöm azt a lányt, Lukácsi Katalint, aki egy évvel később odajött hozzám, és bocsánatot kért. Elmesélte, hogy ez úgy működik, hogy leszólnak a Fidesz központból, hogy most menni kell, kezükbe nyomnak egy szöveget, hogy olvassák fel, és aztán mehetnek a dolgukra.”

Juhász Péter tiszteli Katit, amiért volt és van ereje kiállni az igazságért. Mint írja, „egyszer talán ezeket a fiatalokat is tisztelni fogom, ha belátják, hogy aljas hazug propagandához használták fel őket, és ennek nyilvánosság előtt is hangot adnak. Addig csak sajnálom őket.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .