Kezdőlap Címkék Tömegsírok

Címke: tömegsírok

Mariupol éhezik vagy kényszermunkát végez

0

Az orosz katonaság Mariupolban nem ad enni a férfiaknak addig, amíg nem vesznek részt olyan munkában, mint a törmelék elbontása, tömegsírok elhantolása stb. az elmúlt éjszaka folytatták légicsapásaikat az azovstal acélműre.

“A humanitárius helyzet továbbra is nehéz. A nyitott “fürdő” és az élelmiszer- és vízellátásról szóló propaganda ellenére katasztrofális élelmiszerhiány van.

Ezért a férfiak kénytelenek részt venni a romok elemzésében, a tömegsírok elrendezésében szó szerint, hogy ne haljanak éhen. Sajnos ebben nincs semmi túlzás.” – mondta Mariupol polgármesterének tanácsadója.

Április 26-án éjszaka 35 légicsapást mértek Azovstalra, melynek során számos civil civilek megsérülteket találtak. Orvosi ellátás egyáltalán nincsen a városban,

Az Azov-ezred katonái azt mondják, hogy elsősegélyt nyújtanak és kiszabadítják a civileket a romok alól.

Tömegsírok New Yorkban

A szegények temetője mellett tömegsírokban földelik el a korona vírus áldozatait New Yorkban. Az amerikai pénzügyi élet központjában egyre több a halálos áldozat.

New York államban 159 ezret is meghaladja a koronavírus fertőzöttek száma, közülük több mint hétezren meghaltak. Az Egyesült Államokban eddig több mint 16500-an veszítették életüket a korona vírus miatt.

Pánik a Fehér Házban

Szakértői előrejelzések szerint minimum 100 ezer maximum 240 ezer halottja lehet az Egyesült Államokban a koronavírus járványnak. Mindez lehetetlenné teszi Trump elnöknek azt a szándékát, hogy mielőbb újra beindítsa az amerikai gazdaságot. Az amerikai állam 2300 milliárd dolláros mentőcsomaggal siet a gazdaság segítségére. Ez rekord az amerikai történelemben, de valószínűleg kevés lesz. Larry Kudlow, Trump gazdasági főtanácsadója úgy nyilatkozott, hogy 6000 milliárd dollárra lenne szükség ahhoz, hogy elkerüljék a nagyobb válságot.

Idén választási év van. Emiatt Trump rendkívül ideges, mert az újraválasztása erősen kétségessé vált. Nouriel Roubini, aki megjósolta: a koronavírus járvány világméretű gazdasági válságot okoz majd, azt is jövendölte: Trump belebukik a válság menedzselésbe, és mennie kell a Fehér Házból …

Az elnökválasztást novemberben rendezik meg az Egyesült Államokban , de már felmerült annak gondolata: halasszák el a koronavírus járvány miatt.

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!