Kezdőlap Címkék Taylor Swift

Címke: Taylor Swift

Ők a legjobban kereső női előadók

0

Közzétette a Forbes a szokásos évi listáját a legjobban kereső női popzenészekről. Az első helyen Queen Bey áll több mint 105 millió dollárral (körülbelül 27 milliárd forinttal).

Mindez elsősorban Beyoncé tavaly megjelent új albumának, a Lemonade-nek köszönhető, amelyet a kritikusok és a közönség is imádott, illetve az ezt megtámogató turnénak. Beyoncé utána kénytelen volt egy kis szabadságot kivenni, hiszen nyáron megszülettek Jay-Z-vel közös ikrei, Rumi és Sir Carter.

A második helyen a Beyoncét egyébként példaképnek tekintő Adele végzett 69 millió dollárral, akinek ugyan még 2015-ban jelent meg új albuma, de évek óta idén indult először indult rendes turnéra. Tavaly szintén második volt a listán, akkor 80,5 millió dollárral.

Az idei lista megalkotásakor a Forbes 2016 június 1-je és a 2017-június 1-je közötti időszakot vizsgálta, és a popsztárok adózás előtti jövedelmét igyekezett megbecsülni különböző forrásokból gyűjtött adatok alapján.

A harmadik helyre a tavalyi első, Taylor Swift került 44 millió dollárral,

akinek ősszel jelent meg új lemeze. Mivel ez már nem számított bele az idei listába, valószínűleg jövőre jóval nagyobb szám áll majd a neve mellett, és könnyen a lista élére ugorhat. (A Reputation már most az év legnépszerűbb albuma.)

A negyedik helyen Celine Diont találjuk, aki elsősorban Las Vegas-i fellépéséinek köszönhetően Swifttől alig két millió dollárral maradt el. Utána Jennifer Lopez következik, de az ő ötödik helyénél sokkal érdekesebb, hogy a 71 éves Dolly Parton a hatodik helyre tudott kerülni 37 millió dollárral. Parton ugyanis még most is turnézik, de a 75 éves Barbra Streisand is sokat keres a fellépéseivel – a 10. helyre került. Rajtuk kívül a tíz legjobban kereső női popsztár között van Katy Perry, Rihanna és Britney Spears is, akik szintén több mint 30 millió dollárt kerestek a vizsgált időszakban.

Habár az itt felsorolt összegek hatalmasnak tűnnek, érdemes megjegyezni, hogy a férfiak és nők teljesítményét együtt vizsgálva még most is kétszer annyi férfi van a legjobban kereső popsztárok között – írja a Forbes.

Üzent új számával Taylor Swift

0

A régi Taylor meghalt – így szól az egyik sora.

A popsztárnak most jelent meg az első száma novemberben várható új albumáról, a Reputationről. Három év után ez lesz az első új lemeze. Az előző Grammy-díjas lett.

A szám nem sokkal azután jelent meg, hogy az énekesnő bejelentette: szexuális támadások áldozatainak segítő szervezetet támogat. Azután ígérte ezt meg, hogy

megnyerte egy rádiós dj elleni szexuális zaklatási perét.

A dj 2013-as koncertjén molesztálta, fogdosta az énekesnőt. Beperelte a férfit, szimbolikus, egy dolláros kártérítést követelt, és meg is nyerte a pert. A rádiónál is panaszt tett, ahol a dj dolgozott, onnan ki is rúgták a férfit.

 

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK