Kezdőlap Címkék Skorpió

Címke: skorpió

A grillezett skorpiók is beszálltak a kampányba

Nem elég, hogy nyomják Krahácsot, és a vesztünkre törnek ádáz hatalmak, de mostantól a grillezett skorpiók és a rovarok is ellenünk kampányolnak. Megnyitnák a határokat, milliószámra hoznák ide az afrikaiakat a Közel-Keletről, hogy átrajzolják a magyar konyha gasztronómiai térképét. Azt akarják, hogy a jövőben rántott hús helyett rovarokat együnk.

Rovarevő janicsárokat csinálnának a gyerekeinkből, mecsetet építenének a Balaton közepébe, kebabos bódékat a városligeti múzeumi negyed helyére. A hármas metrón csak bevándorló fakockák és grillezett skorpiók utazhatnának. Ilyen lenne a világ, ha hagynánk. De mi nem hagyjuk, hogy Soros végrehajtsa a tervét. A magyar emberek átlátnak a szitán, minket nem lehet megvezetni, és hiába is nyomul az összes hollywoodi demokrata, juszt se fogunk grillezett skorpiót enni.

Még akkor sem, ha senki sem akarja, hogy azt együnk.

És a kerítést sem hagyjuk lebontani – akkor sem, ha senki nem akarja, hogy lebontsuk. Nekünk ne mondják meg Brüsszelben, és ne üzenje meg a Soros, hogy mit nem akarunk, tudjuk mi azt magunktól is.

És bár egyetlen épeszű migráns sem akar nálunk letelepedni, spt, még azok is elmenekültek innen, akiket tavaly titokban befogadott a kormány, de nekünk akkor se mondják meg, hogy mit nem akarunk. Majd mi eldöntjük, és a saját elhatározásunkból nem fogjuk akarni.

Vegyék tudomásul, hogy velünk, magyarokkal, nem lehet kikukoricázni. Mi akkor sem leszünk gyarmat, ha senki sem akarja, hogy azzá legyünk.

Kikérjük magunknak, hogy ne harcolhassunk a nem létező ellenségek ellen! Jogunk van hülyét csinálni magunkból!

Azért a grillezett skorpiókkal nem viccelnénk, és a rovarokkal sem húznánk ujjat. Több tiszteletet a grillezett skorpióknak, mert azok nem ismerik a viccet. Csakúgy, mint a rovarok – ha megdühödnek, és elindulnak, akkor nincs az a kerítés, ami megállíthatná őket. Mert nemcsak a Soros György Párt indul a választáson, de a Grillezett Skorpiók Egyesülete is régóta feni a fogát, hogy kormányra kerülhessen.

Nekünk ne mondja Németh Szilárd a csepeli gazdafórumon, hogy ő evett már rovart, de nem ízlett neki. Ott voltunk az általa szervezett Skorpió-partin, láttuk, hogy suttyomban kétszer is vett a fazékból.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK