Kezdőlap Címkék Popsztár

Címke: popsztár

Ők a legjobban kereső női előadók

0

Közzétette a Forbes a szokásos évi listáját a legjobban kereső női popzenészekről. Az első helyen Queen Bey áll több mint 105 millió dollárral (körülbelül 27 milliárd forinttal).

Mindez elsősorban Beyoncé tavaly megjelent új albumának, a Lemonade-nek köszönhető, amelyet a kritikusok és a közönség is imádott, illetve az ezt megtámogató turnénak. Beyoncé utána kénytelen volt egy kis szabadságot kivenni, hiszen nyáron megszülettek Jay-Z-vel közös ikrei, Rumi és Sir Carter.

A második helyen a Beyoncét egyébként példaképnek tekintő Adele végzett 69 millió dollárral, akinek ugyan még 2015-ban jelent meg új albuma, de évek óta idén indult először indult rendes turnéra. Tavaly szintén második volt a listán, akkor 80,5 millió dollárral.

Az idei lista megalkotásakor a Forbes 2016 június 1-je és a 2017-június 1-je közötti időszakot vizsgálta, és a popsztárok adózás előtti jövedelmét igyekezett megbecsülni különböző forrásokból gyűjtött adatok alapján.

A harmadik helyre a tavalyi első, Taylor Swift került 44 millió dollárral,

akinek ősszel jelent meg új lemeze. Mivel ez már nem számított bele az idei listába, valószínűleg jövőre jóval nagyobb szám áll majd a neve mellett, és könnyen a lista élére ugorhat. (A Reputation már most az év legnépszerűbb albuma.)

A negyedik helyen Celine Diont találjuk, aki elsősorban Las Vegas-i fellépéséinek köszönhetően Swifttől alig két millió dollárral maradt el. Utána Jennifer Lopez következik, de az ő ötödik helyénél sokkal érdekesebb, hogy a 71 éves Dolly Parton a hatodik helyre tudott kerülni 37 millió dollárral. Parton ugyanis még most is turnézik, de a 75 éves Barbra Streisand is sokat keres a fellépéseivel – a 10. helyre került. Rajtuk kívül a tíz legjobban kereső női popsztár között van Katy Perry, Rihanna és Britney Spears is, akik szintén több mint 30 millió dollárt kerestek a vizsgált időszakban.

Habár az itt felsorolt összegek hatalmasnak tűnnek, érdemes megjegyezni, hogy a férfiak és nők teljesítményét együtt vizsgálva még most is kétszer annyi férfi van a legjobban kereső popsztárok között – írja a Forbes.

Letiltottak egy popsztárt Egyiptomban, mert a Nílussal viccelt

0

Betiltotta az egyiptomi zenészszakszervezet Serin Abdel-Vahab popsztár fellépéseit, mert szerintük becsmérlő megjegyzést tett a Nílusra egy koncertjén az Emirátusokban.

https://www.instagram.com/p/BaojIrAFMsQ/

A koncerten ugyanis készült egy videó, amelyen az énekesnőtől egy rajongója a sztár “Ittál-e valaha a Nílus vizéből?” című számát kéri, mire ő viccelődve azt válaszolja, hogy

“a Nílus vizétől vérmételyt kapnék”,

majd azt javasolja: “jobb, ha Eviant iszol”.

A megjegyzés nagy vihart kavart a közösségi médiában, akadtak kommentelők, akik szerint a sztár megsértette az egyiptomi nemzeti büszkeséget. Mások szerint viszont az igazi bűnösök azok, akik szennyezik a folyó vizét.

Az egyiptomi zenészeket tömörítő szakszervezet azt közölte, hogy miután megtekintették a videót,

felfüggesztették a 37 éves énekesnő fellépési jogát,

mert úgy ítélték meg, hogy “igazságtalanul gúnyolódik Egyiptomon”, és december 23-ra beidézték, hogy válaszoljon az esettel kapcsolatos kérdésekre.

A sztár a Facebookon bocsánatot kért a történtekért. Mint írta: a szóban forgó koncert már több mint egy éve volt. “Nem emlékszem, hogy ezt mondtam, mert persze nem így gondolom, és

ez nem tükrözi az országom iránti érzéseimet.

Sajnálom” – írta.

Serin népszerű énekesnő az arab világban, volt olyan albuma, amelyet több mint 30 millióan vettek meg. Színésznőként is kapott már szerepet, és tévéműsort is vezet.

A rajongó egyébként ezt a számot szerette volna hallani:

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK