Kezdőlap Címkék Nagyzol

Címke: nagyzol

Boldog Karácsonyt Orbán Viktor Mihály, oszt jónapot!

Főleg akkor, ha tovább hagyjuk, hogy állandóan bepalizzon bennünket, hiszen még most is azt teszi, miközben folyton fényezi magát, nagyzol és dölyfösködik. Zsebre tett kézzel játszva eszét amerre csak jár, azt hiszi magáról, hogy ő to think no end of oneself, holott csak egy hajdan törölt oxfordi diák!

Emlékeznek? Már tavaly elkezdődött, amikor a fideszes nyelvcsapásairól elhíresült jobboldali, a „mindenki nyugodjon le a pi@sába” szlogent felböfögő, gajdicsoló Csúri Ákos anno ujjongva írt Végre! Kocsis Éva repült a 180 percből címmel. Mert a kormányfőnek titulált felcsúti kisvasutas ugyebár szent és sérthetetlen, már ami a róla alkotott agymosott téveszmések előítéletes véleményeit illeti.

Emlékeznek még erre? Hogy hamis váddal majd ne illethessék, ismeretlen tettes ellen tett feljelentést az okleveles településmérnöki és jogi szakokleveles mérnöki diplomával rendelkező Berkecz Balázs. Tette mindezt az RTL Klub 2017. november 28. napján 18 órakor sugárzott Híradójában, a Simicska Lajos vállalkozóval közölt interjúban elhangzottak miatt.

„Az RTL Klub által készített riportban arra történt utalás, hogy bizonyos személyek 1990 és 2015 közötti tartamban megállapodást kötöttek, hogy szervezetten állam elleni, korrupciós és vagyon elleni bűncselekményeket (maffiaállam létrehozása) követnek el. Az interjúból az is megállapítható, hogy a megállapodásban részt vevők közül egy személy később önként elállt a bűncselekmény illetve bűncselekmények elkövetésétől” – áll többek között a feljelentésben.

A pávatáncos mára nemzetbiztonsági szempontból is egy rakás szerencsétlenség lett. Emlékeznek?  Orbán ezeket mondta: … Európában sok helyen félnek az iszlámtól, és ellenségesen néznek rá, de Magyarország nem ilyen hely… az iszlám a világ nagy lelki és szellemi alkotása, amiről csak a tisztelet hangján lehet beszélni… A magyarok a kulturális diverzitásban is hisznek, a kultúrák közötti különbség pedig a Jóisten adománya. És ezt Pharaon, meg Naffa is igazolhatná, már ha egyikőjük élne, a másikuk pedig ilyesmire ráérne.

Emlékeznek? Ahogy nemrég az erdélyi Szászfenesen is, kuncsorgott ottani magyarok szavazataiért, hogy tutira nyerhessen majd ez év tavaszán. Nyert is, beült a kétharmadba úgy, hogy az ellenzékre összesen többen szavaztak, mint rá. Most lejátssza ismét, hogy olyanok is szavazhassanak majd májusban, akik nem az EU területén laknak. Csak azért, hogy megtarthassa itthoni hatalmát!

Ez nem semmi önpusztító teljesítmény az emberi tartás összeroppanásában

Így kezdte hervadását a harmatos libalegelő gyengeségével egyre inkább küzdő, a magyar nemzeti politika jókor volt jó helyen lévő szerencsejátékosa. Aki ételosztó országgá szegényített bennünket, és még azt is be akarta tiltani! Mert számára fontosabb a hatalom szeretete, mint a szeretet hatalma. Ő először magyar és csak utána ember, holott mindenki tudja, hogy ez pont fordítva van!

A keresztény értékek kisajátításának kampányfogássá tételével pedig olyan határt lépett át a homo Brüsselicussal fenyegető, kínai kapcsolatokkal pöffeszkedő, nagy magyar nemzetieskedő Orbán, ahonnan már nincs visszatérés. A végelgyengülés elkezdődött.  A tüntetések ideje van, ez is már azt jelzi. Hiába van vétó a 7-es cikkely bevezetésével kapcsolatban, hiába csordogál a pénzügyi csapból megint pár száz millió euró, a leépülés már megállíthatatlan. No pláne most, hogy az elnök aláírt!

A sameszek mindent elkövetnek, hogy palástolják szeretett népvezérük gyengeségeit.

A hajbókoló vazallusok létérdeke a csápolókkal közösen az, hogy megélhetési színvonalukat biztosító vezérük a kompániájával együtt minél tovább hatalomban maradhasson. Meg is tesznek azért mindent, hogy naggyá kiabálják őt.

Orbán pedig mindazzal, amit a magyarok védelméről, függetlenségéről, nagyságáról és szerepéről, a rendeltetéséről bárhol gesztikulálva magyaráz, pont az ellenkezőjét éri el. Pitiáner, picurka ország, tekintélyt vesztett nemzetvezetőjévé züllesztve magát, azzal az illiberális államépítő politikával, melyet nemcsak meghirdetett, de amit rögeszmésen a gyakorlatban is folytat, és melyet lépten-nyomon követ, haszonélvező kedvezményezettjeivel együtt.

Ismeretes, hogy a vezérre bármit mondanak is, emiatt ő aztán senkit nem perel. Mert miként Kósa is megmondta: “A miniszterelnök elhatározta, hogy nem perel senkit. Mert az olyan lenne, mintha a király pereskedne bárkivel”. Ámulj világ, bámulj nap, a világ új Sámsont kap, aki beáll lassan abba a sorba, melyet úgy jellemezhetnénk, hogy Cato, Ciceró, Szólón, Arisztotelész, mind meghaltak, bölcsek voltak, jaj mi lesz.

A jövő májusi EP és az itthoni önkormányzati választások megnyerése érdekében az illiberálisok mindent el fognak követni. Szemfényvesztő, trükkös cukiságokkal teli mézesmadzagok húzásaival édesgetik majd, a kevésbé vájt fülűek eddig is átvert tömegeit. Kivetett horgaik bekapásához a kampány beetetések már megkezdődtek.

Kérdés, hogy Orbán az ellenzéken és szimpatizánsaikon kívül segítik-e majd azok, akik pártszövetségén belül májusra egyre inkább felismerik azt a pusztító kórt, amit ő terjeszt itthon és a külföldön egyaránt!

Orbán Viktor a parlamentben

Demeter Márta országgyűlési képviselő több kérdést is intézett hétfőn a parlamentben Orbán Viktorhoz, de vélhetően erre a válaszra Ő sem számított.

Közzétette: atv.hu – 2017. december 11., hétfő

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK