Kezdőlap Címkék Masszázsolajok

Címke: masszázsolajok

Ismeri ezeket a masszázs eszközöket? Tudja, hogyan kell használni őket?

0

Alábbi írásunk olyan, mint egy térkép. Térkép a masszázstermékek dzsungeléhez. Igazi kis kalauz, ami nemcsak felsorolja, hanem be is mutatja a leggyakrabban használt eszközöket. Vagyis a következő sorok még azokat is érdekelhetik, akik egyébként nem masszőrök, de erőteljesen gondolkodnak szakember felkeresésén. Mert a masszázs tényleg varázslatos eredményekre képes! 

Masszázs fa hengerekkel és spatulákkal?

Első hangzásra furcsának, sőt már-már ijesztőnek tűnhet a felvetés, miszerint a dinamikus masszázs fa segédeszközökkel is kivitelezhető. Pedig a maderoterápia pontosan erről szól. A fa kellékek anatómiailag kialakított, speciális eszközök, hengerek, spatulák, köpölyök, amelyeknek a hathatós közbenjárásával kitűnően megdolgozhatók az érintett testrészek. Ezeken a területeken többnyire nem kevés zsírszövet halmozódik fel, aminek hatására a bőr elernyed.

Az eszközök a szakemberek kezében életre kelnek, az alkalmazásuk roppantul hatékony, ez vitán felül áll, ugyanakkor otthoni használatra is tökéletesen megfelelőek, hiszen az érzékeny testrészek ilyen módon saját kezűleg is masszírozhatók. Érdemes az egyes kellékeket szettben megvásárolni, hiszen a teljes értékű terápia olyan módon biztosítható, ha a legtöbb eszköz bevetésre kerül. Mint például a félköríves henger, amivel beindítható az adott terület vérkeringése, a fogazott vagy tárcsás hengerek, masszírozó övek sem nélkülözhetők, amik segítenek a szövetek feldolgozásában, a mélyrétegekhez való eljutásban, végül a spatula sem maradhat ki a sorból, ugyanis a közbenjárásával zárulhat le a kezelés a bőr kisimításával.

FH

Mitől válhat gördülékennyé a masszázs?

Természetesen több tényező is elengedhetetlen a sikerhez, de talán a legalapvetőbb kellékek a masszázsolajok. Az olaj kitűnő hordozóanyag, hiszen textúrája nagymértékben hozzájárul a tápanyagok felszívódásához, hasznosulásához. Ugyanakkor egyúttal kitűnő csúszást biztosít. Ráadásul a számtalan illóanyag, hasznos összetevő, ásványi anyag és vitamin együttesen jelentékeny mértékben fokozhatják a terápia eredményességét. Az ásványi olajok kiadósak, határozottan kevés elegendő belőlük. A növényi variációk a gyógynövények erejével aratnak. Míg akár illatmentes típusok is beszerezhetők, mert vannak, akiket zavarnak a különböző aromák.

A hőtartó kövek csodás, hogy mire képesek!

A lávakövek, illetve a lávaköves terápia népszerűsége az utóbbi időben érte el a csúcspontját, pedig alapvetően maga a technika nem újszerű. Az biztos, hogy a hő olyan változásokat hozhat létre a testben, aminek a pozitív következményei azonnal érezhetők, élvezhetők. A terápia hatására jelentősen csökkenhet a fájdalomérzet, az izomfeszülés, a magas vérnyomás. Miközben az ellazulás, a stressz, a szorongás elengedése is természetesen bekövetkezhet. A kövek alkalmazása egyszerű, azaz akár egy kis segítséggel még otthon is használhatók. A speciális kövek hosszan képesek megőrizni, magukba zárni a hőt. Sok esetben a terapeuták hideg kövekkel váltják őket, ezáltal stimulálva az immunrendszer működésének hatását.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK