Bréking nyúz –Tudósítások a másik valóságból

0
315

Pénzért, egoizmusból bohóckodó paprikajancsik. És most jön a kemény pornó. Az állatorvos, aki maga az állatorvosi ló. Ha kivillan a fenék, hát kivillan

Szentesi Zöldi László Gulyás Mártonról a 888-on.

„Gulyás Mártonék azonkívül megfizetett emberek. Politikai kitartottak. Külföldről felbiztatott közéleti prostituáltak. Pénzért, egoizmusból bohóckodó paprikajancsik. Ha tavasszal vereséget szenvednek a pártfogóik, akkor elmúlnak majd, mint kamasz orráról a pattanás… Nem mondom, hogy a fajtája nem szokott emberekre vadászni, amikor átmenetileg felbomlik a rend, de szerencsére mégsem vagyunk 1944-ben vagy 1957-ben.”

Bayer Zsolt Vona Gáborról a Magyar időkben.

És most jön a kemény pornó. Vona most négykézlábra ereszkedik, és mögötte sorban állnak mind. Gyurcsánytól Juhász Péterig a „bárkik”. Mindenki zavarja be a gyereket a hátsó szobába!

Dippold Pál a magyar politika tinószemű véreb-kentaurjáról a Magyar Hírlapban

És itt megállunk, mert miért is várnánk többet ettől a földbuta lénytől? Hadházy Ákos mentális mélyszegénységben leledző állatorvos, tőle nem telik többre. Ő az az állatorvos, aki maga az állatorvosi ló, a nyomorult magyar ellenzék minden baját demonstráló beteg ló. Kisszerű, összeférhetetlen, mindent és mindenkit eláruló, a népét feljelentő, tudálékos, gyűlölködő és rosszindulatú. Hadházy a magyar politika tinószemű véreb-kentaurja. Nem érdemes tovább tekerni az állattani szóképfonalat, így is eléggé ránk csavarodott.

Ripost: Ja­ni­csák Vecáról, aki meg­mu­tatta mi van a lába kö­zött

Az énekesnő szexi kinézetétől a zsűrinek is tátva maradt a szája. De nekünk is, amikor megláttuk Veca szexi idomait, amiből valószínűleg akarata ellenére mutatott jóval többet… Nyilván nem figyel az előadó miközben a színpadon csábít, így ha kivillan a fenék, hát kivillan. hihetetlen dekoltázsával és csodás megjelenésével is bezsebelhette volna a maximális pontszámot a zsűritől, de végül, mivel elsőként lépett  színpadra ez nem sikerült neki.  Ettől még le a kalappal.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .