Bréking nyúz –Tudósítás a másik valóságból

0
294

Palócok között vagy a székelyeknél vagy a „Vazs mágyái” magyaroknál. A kortárs ellenzék nem a magyar népet képviseli. Egy egészséges kapcsolatban teljesen normális, ha jól működik a kémia. Vendégségben nem hányunk az asztalra, de van, ahol lehet.

Domonkos László a vidéki emberekről a Magyar Hírlapban

Az alföldi kisvárosban, ahol rendszeresen megfordulok, éppúgy tanulmányozható a vidékiség, a magyar „vidéki ember” a maga teljes és igazi valójában, mint „nagy” szülővárosomban vagy akárhol a magyarlakta vidékeken, a Dunántúlon és a Felföldön, Kalotaszegen és Bácskában, a palócok között vagy a székelyeknél vagy a „Vazs mágyái” magyaroknál….A gépszerelő vagy az agronómus, akárcsak a polgármester vagy a háziasszony természetesnek tartja, hogy Trianonra emlékező, szép emlékművük áll a főtéren, ott a turulmadár, és van országzászló is.

Orbán János Dénes az ellenzékről a Magyar Időkben

A kortárs ellenzék ugyanis nem a magyar népet képviseli, hanem másokat. A nyugati liberális politikai erők, a migránsok, a szexuá­lis kisebbségek, a polkorrektség fanatikus aktivistái, a szélsőséges feministák, az ateisták, a globalisták szócsöveivé váltak ‒ bárkinek, akitől a magyar többség idegenkedik, akitől félti biztonságát, életmódját, anyagi javait, kultúráját.

Kollányi Zsuzsi a Ripostnak bevallja: ádám-éva kosztümben mászkálnak a lakásb

Nem vagyunk egy túlöltözős pár, szeretünk otthon kényelmesen lenni, ha úgy van, akár ádám-éva kosztümben mászkálunk a lakásban.

Szerintem egy egészséges kapcsolatban ez teljesen normális, hiszen nagyon jól működik a kémia köztünk

Mindig megajándékozzuk egymást: ő virágot hoz nekem, én pedig, a közös fotóinkat szoktam kinyomtatni, hogy azokkal díszítsük a lakást.

A 888.hu kérdése Schiffer Andrásnak

Vendégségben nem hányunk az asztalra, de itt még azt is lehet. Mi azért hívtunk, mert kíváncsiak vagyunk a gondolataidra. Beszélgessünk arról, hogy merre megy a világ. Hol vannak a gondolatok, milyen gondolatok vannak, honnan jön az új gondolat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .