Bréking nyúz, október 17. – Tudósítás a másik valóságból

0
724

Megvadult gyurcsányista. Balliberális kisújságíró. Botka László-arcú kagylók. Magyarország egy szép és okos nő.

Az Origo cikke a HVG Vona-interjújáról

“Az interjút alkotó tipikus balliberális kisújságíró, a lap szellemi verőlegénye érzékeli a változó idők szelét, de azt is próbálja elhitetni, hogy neki nem is annyira tetszik ez a folyamat, ezért az interjú készítőjeként formabontó módon sikeresen elhatárolódik magától. Közösségi oldalán azt írja, hogy „az interjút én csináltam, ami nem garancia arra, hogy az én cipőm Duna-parti másolatába néhány évtized múlva egy akkori ifjú jobbikos nem fog beleköpni.” Vagyis, a tipikus balliberális hősiesség: kint is vagyok, meg bent is.”

A Magyar Idők szerint minden kagylónak Botka László-arca van

Kicsit kisebb a mélysége ugyanennek, amikor a halni készülő MSZP néz így maga elé, midőn meglátja a spirituszban tulajdon Csintalan Sándorát. Aki éppen kiinteget a spirituszból, nyakában kis szelencében a fantáziája, és bejelentkezik az MSZP elnökének.

Nos, ebbe a mélységbe nem érdemes fejest ugrani, mert hamar beleveri a fejét az ember a kavicsos, homokos mederbe, ahol kecskekörömkagylók tapadnak a kövekre, és minden kagylónak Botka László-arca van.

Síró kisfiú védte apu­ká­ját a meg­va­dult gyur­csány­is­tá­tól a Ripostban

Őr­jöngve ön­bí­rás­ko­dott egy Gyur­csány-párti bu­da­pesti ke­rü­leti al­pol­gár­mes­ter, ami­kor azt hitte, il­le­gá­lis sze­mét­le­ra­ká­son ért egy kis­gye­re­kes csa­lá­dot.

„A fiam megijedt, sírva fakadt, próbálta ő is megmagyarázni a hangoskodó férfinak, hogy az édesapja csak jót akart, a férfi meg arra hivatkozott, hogy ő az alpolgármester. Aznap este a fiam képtelen volt lenyelni egy falatot is az őt ért sokk miatt”

Anyanyelv, anyaföld a Magyar Hírlapban

Ne felejtsük el soha, hogy Magyarország csodaszép. És ha figyelembe vesszük, hogy egyik leglényegesebb eleme a tiszta nőiesség – anyanyelv, anyaföld –, akkor azt kell mondanunk, hiszen most kiderült, mennyi jót tud tenni polgáraiért, hogy nem csak szép, okos is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .