Bréking nyúz, november 5. – Tudósítás a másik valóságból

0
819

A sokszor álhírek gyártásával vádolt alt-right hírportál, a Daily Caller alapján a 888, majd az alapján az MTI is Soros-pénzek és terrorista csoportok kapcsolatáról ír, ami az egész kormánypárti médiát bejárta vezető hírként. De volt böszme Gyurcsány és a népe sorsát mindenek fölé helyező Orbán is.

MTI: Illegális bevándorlás: 888.hu: Soros szervezete terroristákat pénzel

„Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa (Open Society Foundations) több amerikai alapítvánnyal együtt több millió dollárt adományozott olyan muzulmán egyesületeknek, amelyeket azzal vádolnak, hogy radikális iszlám mozgalmakkal vagy terroristának minősülő szervezetekkel is összeköttetésben állnak – írja a 888.hu hírportál.

A magyar portál a The Daily Caller konzervatív amerikai hír- és véleményportálra cikkére hivatkozva azt írja: muszlim csoportok – köztük az Islamic Relief Worldwide -, amelyek működését néhány ország betiltotta a Hamász és más terrorszervezetek feltételezett támogatása miatt, több millió dollárt kaptak vállalati jótékonysági szervezetektől (köztük a GE Foundationtől), közösségi alapítványoktól (például a Silicon Valley Community Foundationtől) és független alapítványoktól, köztük Soros György Nyílt Társadalom Alapítványától.” (az elírás az eredeti szövegben található)

Reményt adnak a visegrádi országok – Alain de Benoist a Mandinernek

„Korántsem rendelkezem mindenre kiterjedő tudással azzal kapcsolatban, hogy mi történik Magyarországon, ugyanakkor Orbán Viktor példája rendkívül érdekesnek tűnik számomra, és nagy figyelemmel és rokonszenvvel követem a javaslatait. Azzal, hogy kritikával illette az öngyilkos migrációs politikát, melyet a brüsszeli intézmények a népek akarata ellenére fogadtak el, és melynek ő bátran ellenállt, Orbán Viktor bebizonyította, hogy mindenekelőtt a népe sorsával törődik: tudja jól, hogy azért választották meg a magyarok, hogy megvédje Magyarországot, annak identitását és biztonságát, és nem azért, hogy átültesse a gyakorlatba azokat a kártékony nyugati ideológiákat, melyeket elő akarnak írni neki. Ami az „illiberális demokrácia” fogalmát illeti, melyet ugyancsak rendkívül érdekesnek találok, nyilvánvalóan el kell mélyíteni azt.”

Pesti Srácok: Nemzetárulás és lopás: lenyúlta az MSZP videóját Gyurcsány, hogy a külhoniak ellen hergelhessen

„Óriási vehemenciával vetette bele magát a határon túli magyarság elleni gyűlöletpropagandába Gyurcsány Ferenc, aki napok óta azzal uszít külhoni testvéreink ellen, hogy nekik nem szabadna szavazniuk, mivel nem Magyarországon élnek. A sokadik nemzetárulására egy olyan videóval tette föl a koronát a „Böszme”, amelyet még az MSZP készített a 2006-os kampányra: a Gyurcsány-párt fogta, leszedte a felvétel végéről a szocialisták logóját, és rárakta a DK-ét.”

Ripost: Ártatlan turisták élete forgott veszélyben!

„Most azonban a húszi lázadók a szaúdi fővárostól északra eső Khalid király nemzetközi repülőteret vették célba. A belül fényűzően kialakított repülőtéren mindig nagy a forgalom, tehát ártatlan turisták élete is veszélyben forgott.

Szerencséjükre a rakétát, amelyet Jemenből, mintegy 500 kilométer távolságból lőttek ki, a szaúdi légvédelem szintén elfogta és megsemmisítette. Az RT.com szerint az esemény után a legnagyobb videómegosztón ugyan megjelentek olyan felvételek, amelyeken emberek rémülten rohangálnak és a háttérben kisebb robbanások zaja hallatszik, de ezek egyelőre nem tekinthetők hiteles bizonyítéknak.

A repülőtér mindenesetre nyilatkozattal igyekezett megnyugtatni mindenkit, amely szerint a forgalomban semmilyen fennakadást nem okozott a húszi lázadók rakétája.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .