Bréking nyúz, november 23. – Tudósítás a másik valóságból

0
414

Uniós idióták, fütyülős Péter, oroszfóbia és kamudiploma a csütörtöki bréking nyúzban.

Magyar Idők: Muszáj rendnek lenni

„Szóval azt történt, hogy az Európai Unió épületeiben, intézményeinél (többek között magában az Európai Parlamentben!) éppen most cserélték le a sofőröket, s egynémely takarítót is. Az új sofőrök többnyire magyar, román, lengyel munkavállalók, az új takarítók nemzetiségéről nincs hír, de feltehetőleg ők is.

Na jó, de milyenek voltak az eddigiek? Hát arabok, pakisztániak, miegyéb… És miért kellett őket lecserélni? Hát mert jó sokról kiderült, hogy dzsihadista, iszlamista, „radikalizálódott muszlim”, ez az eufémisztikus megfogalmazása a potenciális terroristának és tömeggyilkosoknak az uniós idiótáknál. …

Először az EU parlamentjében ülő képviselők drága biztonságát kell megteremteni, lecserélve a terrorista sofőröket és takarítókat olyan renitens és nem európai és nem szolidáris tagállamok állampolgáraira, mint például a lengyelek és a magyarok. És bármi áron el kell érni, hogy ezekben a renitens országokban is legyenek végre dzsihadista terroristák és tömeggyilkosok, legjobb, ha az EU parlamentjéből kitiltottakat egyenesen átvezényeljük hozzájuk, tudják meg végre, miről ismerszik meg egy jó európai!

És tudják, mi a vicc? Hogy ez nem vicc. Hanem az életünk.” (Bayer Zsolt)

Pesti Srácok: Kész Zoltán és Juhász „Fütyülős” Péter együtt sem tudnak tizenötig számolni

„Facebook-hirdetésben jelentette be és terjeszti a nagy hírt az Együtt, hogy Kész Zoltán angoltanárt, Veszprém jelenlegi „független” képviselőjét támogatja a 2018-as választásokon. A kísérőszöveg szerint Kész már bizonyított, hiszen „2014-ben az ő győzelmével sikerült megtörni a Fidesz kétharmadát”. Úgy tűnik, kicsit túltolták a „rakétázást” Juhászék, hiszen az említett időközi választás nem 2014-ben volt…

Rosszabb esetben viszont szándékosan csúsztatnak, azt sugallva, hogy normál választáson győzött a baloldal független jelöltje, felnagyítva annak jelentőségét. Valójában ugyanis a Navracsics Tibor uniós biztossá választása miatt megtartott időközi választáson sikerült Késznek nyernie, és ott is csak úgy, hogy a Fidesz szinte a kampány hajrájában nevezte meg jelöltjét, Kész mögött viszont az ellenzéki pártok szinte mindegyike felsorakozott.Így aztán Kész Zoltán történelmi győzelme is erős túlzás, hiszen lényegében akiknek a voksával beülhetett a parlamentbe, nem a személyére, hanem a több hónapos mocskolódó, lejárató kampány hatására a kormánypártok kétharmados többségének lebontására szavaztak.”

888: Csak a szokásos: ismét pofon csapta a valóság az oroszfóbiás konteósokat

„Emlékezhet mindenki arra, hogy nem is olyan rég a spanyolok szerint a katalán válságot az oroszok okozták, akik „álhírekkel avatkoztak be” az ottani folyamatokba. Hogy pontosan milyen álhírekről volt szó, az (minő véletlen) már balladai homályba vész, de fake newsnak tökéletesen megfelelt a világ oroszfóbiásainak. Következzék hát jó barátunk, egyúttal liberálisaink esküdt ellensége: a valóság: A sztoriból annyi igaz, hogy a katalán kormány feloszlatását lehetővé tévő 155-ös cikkely megszavazása után tényleg izzasztották picit a hackerek a spanyol kormányt: tíz nap alatt mintegy hetven támadást regisztrált a Nemzeti Kriptológiai Központ.”

Ripost: Kamudiplomás áfacsaló és Simicska jobbkeze a Jobbik új plakátján

„Egy oroszországi “diplomagyárban”, a Mongolok és Tatárok Nagy Kánjától kapott kamudiplomát az az áfacsaló magyar politikus, aki ott virít a Jobbik vadonatúj óriásplakátján. …

Nem számít, napok óta ő mosolyog ránk csalogatóan a Jobbik vadonatúj plakátjairól… Képe alatt a szlogenek: Tiszta kézzel… Józan ésszel…”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .