Bréking nyúz, május 19. – Tudósítás a másik valóságból

0
388

Csak a kormánysajtót nem cenzúrázzák, a mohamedánok a kereszténység esküdt ellenségei, Fekete-Győr András pedig Schwarzenegger magyarországi helytartója – mindez, és még sok más is mai alternatív lapszemlénkben.

Az Európát átrajzolni akaró Soros-szervezetek az Origón

„Ahogy arra számítani lehetett a hazai Soros-szervezetek a hatalmas ellenzéki buktát követően sem adták fel a harcot, és tovább dolgoznak a gazdájuk által megálmodott, beteg, Európát és világot átrajzolni szándékozó lázálmokon.” (Origo: A Menedék nevű Soros-szervezet folytatja a magyar emberek “érzékenyítését”)

Apáti Bence szerint csak a kormánysajtót nem cenzúrázzák

„Márky Zay Pétertől kezdve a magát hivatalos diáktüntetőnek nevező szemüveges fiún át – akinek nem ugrik be, hogy kicsoda (nekem sem jut eszembe a neve), ő a szegény ember Leonard Hofstadterje – egészen Schwarzenegger magyarországi helytartójáig, Fekete Győr Andrásig, – a gyurcsányista, cicaszexuális kopaszról és a dzsemborira összesereglett, rendkívül vegyes pártpreferenciával rendelkező népségről nem is beszélve -, mindenki ugyanarra a következtetésre jutott.

Mégpedig arra, hogy az ellenzéket le kell váltani. …

A migráció dekriminalizálása és egyre könnyebbé tétele már a cél.

Ez az ellenzék mind a mai napig arról hőbörög különböző politikai műsorokban, hogy a választók nem átállottak bedőlni annak a hazugságnak, hogy nyugaton a migránsok nőket erőszakolnak.

Pedig az van, hogy a migránsok bizony nőket – sőt gyerekeket – erőszakolnak.

Nincs olyan nap, amikor a nem cenzúrázott sajtó (például mi) ne számolna be egy-egy szörnyűséges bűntettről. Hiteles, és ellenőrzött forrásokra hivatkozva írjuk meg ezeket a híreket. …

Mindeközben az ellenzék beszél gyűlöletről, és hazugságról, pedig pont az Orbán-kormány az, ami megvéd a gyűlölettől, az erőszaktól, és ami nem hazudozik arról, mi folyik azokban a nyugati országokban, ahol a migránsok által lakott negyedekben már se a tűzoltók, se a mentők, de még a rendőrök sem mernek bemenni, hogy megvédjék vagy meggyógyítsák a hazájuk által sorsukra hagyott, átvágott torokkal vagy savval leöntött, segítségért rimánkodó állampolgáraikat.” (888: A hazug ellenzéket valóban leváltotta az ország)

A Magyar Idők publicistája Orbán Viktor szívmelengető beszédéről írt

„Beszédes körülmények között alakult meg Magyarország új kormánya tegnap a Parlamentben. A miniszterek esküjét az ellenzéki képviselők közül csak a jobbikosok hallgatták meg, amiből világosan látszik, hogy a balliberálisok semmit nem tanultak a választási vereségből.

Elsősorban nem Orbán Viktort és negyedik kormányát sértették meg ugyanis bumfordi otrombaságukkal, hanem azt a közel hárommillió embert, akiknek akaratát egyszerűen képtelenek elfogadni. …

De a legfontosabb az, amit Orbán Viktor úgy fogalmazott meg, kormánya tagjaival van egy közös szenvedélyük: „A mi életünkben a legnagyobb dolog, hogy magyarnak születhettünk.” Tisztában kell lennünk azzal, hogy amilyen szívet melengető ez a bemutatkozás a nemzeti érzelmű szavazótábornak, annyira dermesztő lehet a globalizmus híveinek.” (Magyar Idők: Európa jövője)

Elmélkedés a Pesti Srácokon a csíksomlyói búcsú kapcsán Európa jövőjéről és a kereszténydemokráciáról

„Azt látjuk, hogy mint annyiszor, ismét támadás éri Európa keresztény lényegét. Úgy tűnik, mindazok akiket zavar ez a szellemiség, új eszközt találtak ellene. Az ordas ideológiák, az „átnevelés” gondolatának sikertelensége után a fizikai megsemmisítést tűzték ki célul, magának az európai embernek az eltüntetésével.

Meglehetősen aljas módon pontosan a szeretet, a szolidaritás keresztényi elveit akarják felhasználni erre. Az eszköz amennyire aljas, annyira veszélyes is. A kereszténység és a keresztények ősi, esküdt ellenségét hívják segítségül, telepítik be, hogy lerombolják mindazt, ami érdekeik ellen való. És itt hangsúlyozni kell, hogy a beözönlő mohamedán hordák nem csak a keresztényi elvek, hanem maguknak a keresztényeknek az ellenfelei. Személy szerint nekünk, egyenként és együtt. …

Mostanában – az emlékezetes miniszterelnöki interjú után – sokan ízlelgetik a kereszténydemokrácia szót. Találgatják, mit is jelenthet ez valójában, miféle hatással lesz/lehet az ő életükre.

Nos a kereszténydemokrácia nem más, mint egy, a huszadik századot megrontó osztályharcos ideológiákra adott józan válasz.” (Pesti Srácok blog: Keresztény Európa)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .