Bréking nyúz, 2018. 07. 31. – Tudósítás a másik valóságból

0
1163

Nem hazudós a PestiSrácok, csak egy nap alatt kétszer volt kénytelen közölni, hogy valótlanul híresztelt. Bármi pénz kell, adom, mondja egy felvételenTóth Péter, akiről mától már mi is tudjuk, hogy kicsoda, Liberális elmebaj, avagy Papp Réka Kinga felnégyelt egy ismerős arcot.

Egy nap, két helyreigazítás a PestiSrácoktól

„Helyreigazítás – 1.

Az internetes portálunkon 2018. március 31. napján “Összenő, ami összetartozik – Czeglédy Gyurcsány tudtával finanszírozta a jobbikos Rig Lajost is” címmel megjelent cikkben valótlanul híreszteltük hogy Rig Lajos 2015-ös tapolcai időközi országgyűlési képviselőválasztási kampányát pénzzel támogatta Czeglédy Csaba, Gyurcsány Ferenc ügyvédje.

Helyreigazítás – 2.

Az általunk szerkesztett pestisracok.hu internetes portálon 2018. március 26. napján megjelent Vona bizalmasa, a jobbikos Sneider-család elrejtett egy vadászbirtokot a Magas-Mátrában című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Sneider Tamás jobbikos képviselő azért nem szerepelteti a vagyonnyilatkozatában a mátrai vadászbirtokot, mert azt a felesége és a felesége ügyvédi irodájában rejtették el. A valóság ezzel szemben az, hogy a vadászbirtok nem képezi Sneider Tamás tulajdonát ezért azt a vagyonnyilatkozatában nem kellett feltüntetnie továbbá a felesége nyilvános vagyonnyilatkozatában a birtok szerepel.” (PestiSrácok?: Két helyreigazítás.)

Lépcsőházi állásfoglalás a Figyelőtől

„Papp Réka Kinga a nyári melegben újabb akcióval jelentkezett, ezúttal instagram-oldalán osztott meg egy képet egy felnégyelt Figyelőről. A fotót a következő szöveggel tette közzé: „Statement” vagyis állásfoglalás. Hogy ez az ő állásfoglalása-e vagy valakié a lépcsőházából, az nem derül ki, de az eset mindenképpen elgondolkodtató.

A Figyelő címlapján ugyanis nem más, mint Nyerges Attila, az Ismerős Arcok nevű zenekar frontembere szerepel. Az együttes Nélküled című dalát már csaknem 26 millióan tekintették meg eddig a Youtube-on, zenekarával pedig évek óta a magyarság összetartásáért is küzdenek dalaikkal.” (Figyelő: Liberális elmebaj: Papp Réka Kinga felnégyelte Nyerges Attilát)

Nagyon gatya a helyzet

„A teljes morális, ideológiai és pénzügyi összeomlás után egy most napvilágra került felvétel alapján kétséges lehet, hogy tiszta harcban nyert a tisztújító választáson a pártot jelenleg vezető páros, Sneider Tamás elnök és Gyöngyösi Márton elnökhelyettes.

A Magyar Hírlap birtokába került egy hangfelvétel, amelyen Tóth Péter, a Jobbik Csongrád megyei és szegedi elnöke pénzt kínál egy küldöttjüknek a Sneider Tamásra adott szavazatokért. A felvételen hallható, hogy Tóth azt mondja: „Mindenben a kegyeidet keresem… nagyon kell, hogy delegáljatok embert és Sneidert támogassátok… bármi pénz kell, adom, csak… nagyon gatya a helyzet.” (Lokál: Pénzt kínáltak Sneider támogatásáért)

Etnikai tisztogatásról álmodó baloldal

„Nemzeti szocialistákat és bolsevikokat megszégyenítő tempóba kapcsoltak az Egyesült Államokban a demokratapárti kisebbségek és politikai aktorok, ugyanis egy friss kutatás szerint az egyik leghíresebb billegő államban, New Hampshire-ben a lakosok 94 százaléka fehér. Ez pedig komoly problémát jelent a progresszív politikai lobbi számára, hiszen Trump jelenlegi és hosszú távú sikeres regnálása alatt az a kockázat jelenhet meg, hogy effektíve bázis nélkül maradnak.

Billegő államnak (swing state) nevezzük azokat az államokat, melyek egyrészt hagyományosan nem nevezhetőek politikailag elkötelezetteknek egyik oldal iránt sem, másrészt pedig mindkét oldal jelöltjeinek támogatottsága szinte mindig hibahatáron belüli értéken mozog, így ott érdemes mindkettőjüknek nagyszabású, intenzív kampányt folytatniuk. A billegő államok megnyerése általában a választások végső eredményét vetítik előre.” (888: Túl sok a fehér szavazó, ezért etnikai tisztogatásról álmodozik a baloldal)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .