Bréking nyúz, 2018. április 26. – Tudósítás a másik valóságból

0
1297

Nem nyugszanak a sorosisták, de előbb-utóbb kihúzzák a gyufát. Van ez a gyurcsányista macska, valamint a „lyobbikos “értelmiségiek. Ki tufja, mi lenne, ha Orbán Viktor nem testesítené meg a konzervatív forradalmat.

Újabb sorosista támadás Magyarország ellen

Árnyékjelentés készített a Magyar LMBT Szövetség, és még februárban el is küldték az ENSZ Emberi Jogi Bizottságának, amely választás előtti héten támadt neki a magyar kormánynak. Ebben azt állítják, hogy az LMBTQI emberek az egyik legdiszkrimináltabb társadalmi csoportot alkotják Magyarországon, és a kormány nem támogat kampányt vagy koncentrált törekvéseket, hogy visszaszorítsa a hátrányos megkülönböztetést.

Soros van a háttérben

A testület ugyanis ötévente felülvizsgálja, hogy a tagállamok miként hajtják végre és érvényesítik a politikai és polgári jogok nemzetközi egységokmányában lefektetett emberi jogokat; erre éppen most tavasszal került sor. (Origo: Újabb sorosista támadás Magyarország ellen.)

Alkotmányozó tüntisorozat 888.

Úgy tűnik, hogy a kezdeti lelkesedés alábbhagyott, mivel az utcabállal egybekötött alkotmányozó tüntisorozat a hosszú hétvégére való tekintettel most elmarad.

A gyurcsányista macska, Gulyás Balázs és lyobbikos “értelmiségiek” hétről hétre utcabállal egybekötött alkotmányozó gyűléseket tartottak Budapest különböző terein. A jó időre és a hosszú hétvégére való tekintettel a legutóbbi ilyen rendezvényen a szervezők (ha jól értem, akkor a macskás gyerek szervezi ezeket szabadprogramokat) bejelentették, hogy a következő tüntetésre csak 2 hét múlva kerül sor. Persze az indokokat nem fejtették ki, de nem nehéz kitalálni. (888: A hosszú hétvége miatt marad el az ellenzéki tüntetés)

Orbán Viktor, a megtestesült megtestesítő

Két civilizáció feszül egymásnak: az európai és a muszlim, az erőpróba elkerülhetetlen lesz – mondja Ivan Rioufol, a Le Figaro vezető publicistája. Rioufol csodálattal figyeli az európai identitásválság elleni mozgalmakat. Macront nárcisztikus figurának, Orbánt konzervatív forradalmárnak tartja, a politikai iszlamizmust pedig letörné, amíg lehet.

Rioufol szerint a történelem szele a kelet-közép-európai országok felől fúj. Az ott élők tudják, mit jelent a totalitárius elnyomás, és a többségük elszenvedte az oszmán imperializmust. Nagy-nagy érdeklődéssel és csodálattal követem az európai identitásválságot megérteni képtelen unióval szemben kialakult ellenállási mozgalmakat – mondta az újságíró.

Orbán Viktor, akit megerősített az országgyűlési választásokon aratott győzelme, úton van afelé, hogy megtestesítse ezt a „konzervatív forradalmat”, amely végigsöpör a kontinensen. (PestiSrácok: Orbán Viktor úton van afelé, hogy megtestesítse a konzervatív forradalmat, amely végigsöpör a kontinensen”)

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .