Bréking hnyúz, 2018-07. 07, – Tudósítás a másik valóságból

0
226

Olyan migránsokkal találkozott Boszniában az Origo, akik Budapestre szeretnének jönni, a 888 felfedezte a homoszexualitásához történő hátsó szándék nélküli identitáspolitikai hozzáállást, Cicciolina nem szexelt lóval, ezért 70 millió dollárt kér a Google-tól, jellemzően 23 éves a Dániában erőszakoskodó migráns.

Az Origo helyszíni riportja Boszniából

“Miután a magyar határzár, vagyis a kerítés működik, ott nem jutnak át migránsok, ezért új útvonalat kerestek. Most Bosznia felől akarnak bejutni. És sokuknak sikerül is. … Az Origo stábja Boszniában járt. Sok migránssal beszéltünk. Volt olyan migráns, aki azt mondta, ő kifejezetten Budapestre szeretne menni. Megmutatjuk, kik várnak arra Boszniában, hogy a lehető leghamarabb Nyugat-Európába jussanak.”

Lokál: 12 nem erőszakból tizet a migránsok követnek el

„Egy tanulmány készült a dán integrációért és bevándorlásért felelős minisztérium megbízásából, aminek a végeredménye valósággal sokkolta a lakosságot. A kutatást 2016 januárja és 2017 májusa között végezték el. Ebből az derült ki, hogy 12 nemi erőszakból 10-et migráns hátterűek követnek el, akik döntően Eritreából, Szomáliából és Irakból származnak.

Csak 2017-ben 196 százalékkal nőtt a szexuális jellegű bűncselekmények száma Dániában. Az erőszakoló migránsoknak az átlagos életkora 23 év.”
Inger Støjberg, Dánia integrációért és bevándorlásért felelős minisztere szörnyűnek nevezte a tanulmány eredményét.Szerinte ez a rosszul vagy egyáltalán nem sikerült integrációnak tudható be.”

888: A kortárs baloldali–liberális identitásharc szófelhője

„A konzervatív hozzáállás az egyetlen, amely az emberi természet mélységes tiszteletben tartása miatt úgy fogadja el természetesnek a homoszexualitást, hogy azt mindenféle identitáspolitikai hátsó szándék nélkül teszi.

Onnan kell kezdenünk, hogy a progresszív identitáspolitikának hála a legtermészetesebb emberi viselkedések bármelyikét, a megszokott gesztusokat és társas viszonyokat is bonyolult elnyomó viszonyoknak, alá-fölérendeltségi rezsimeknek és olyan elidegenítő rendszereknek látjuk, ami a benne részt vevők akaratán kívül és annak ellenére működik. Rendszer, működés, elnyomás, struktúra, mechanizmus – ezek a szavak alkotják a kortárs baloldali–liberális identitásharc szófelhőjét. Ez az ideológia minden társas kapcsolatot nullaösszegű játéknak tart, de azt ígéri, hogy tudja azt a megoldást, amelyben mégis mindenki nyer. A melegek kapcsán is ezt a lelkiismeretlen játékot űzik, amikor „többségi társadalomra” és „LMBTQ-csoportokra” osztják az embereket, az identitásharc frontvonalát állítva fel ezzel.”

Origo: Cicciolina nem szexelt lóval

„Ciccolina komoly vagyont remél a Google ellen kezdeményezett pertől, amelyben azzal vádolja a céget: hamis állítások alapján terjesztették el róla, hogy intim kapcsolatba került egy lóval.  Az egykori pornósztárral kapcsolatban számtalan pletyka kering arról, hogy egyik korai filmjében egy lóval került közelebbi kapcsolatba.

A részletekre a mai napig gyakran keresnek rá a legnépszerűbb internetes böngészőben. Cicciolina szerint az amerikai óriáscég hibája, hogy a mai napig összekötik a nevét és a lóval való közösülést, ezért 70 millió dolláros (18,75 milliárd forint) kártérítési pert indított a Google ellen az elszenvedett erkölcsi és anyagi veszteségek miatt.”

Kapcsolódó cikkek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..