Bréking nyúz, 2018. 09. 15. – Tudósítás a másik valóságból

0
887

Lassan múlik a Sargentini-sokk, visszatér az élet a rendes kerékvágásba, lehet megint migránsozni, megszokta már a magyar, hiányolná, ha nem kapná meg a mindennapi betevő migránsát. Mari néni, Józsi bácsi, eszükbe se jusson Svédországba menni, rettentő hely lett a migránsok miatt, az összes svéd retteg és fél, Malmőben már nappal sem mernek kimenni az utcára az emberek, mindenki odahaza van, a legtöbb helyen már nincs is utca, minek, ha nem használja senki.

Tessék itthon maradni, mert mindenhol jó, de a legjobb ott, ahol hamarosan megint lesz nemzeti konzultáció. Miközben Orbán Trumphoz törleszkedik, a több brosúrával lemaradt PestiSrácok azon sivalkodik, hogy Amerika messze van, de nem eléggé. Valaki szólhatna nekik, hogy a főnök mostanában nem vevő az ilyen szövegekre.

Még a rendőrök is félnek Svédországban

„Svédországot teljesen megváltoztatta a bevándorlás az elmúlt években. Több nagyvárosban vannak  migránsnegyedek, ahol már csak bevándorlók élnek. Mindennaposak a lövöldözések, a nemi erőszakok, a gyújtogatások. A munkanélküli bevándorlók állami segélyekből élnek, miközben az adott negyedekben virágzik a feketegazdaság. Svédországban élő magyarok nyilatkoztak nekünk, hogyan változott meg az ország az elmúlt évtizedekben.

Sok helyre fényes nappal sem mernek bemenni a svédek Malmőben. Ezek olyan helyek, amelyeket megszálltak a migránsok, és no-go zónákat alakítottak ki.

De nincs ez másként Göteborgban sem, ahol naponta törnek ki verekedések. Több helyre még a rendőrök is alig mernek bemenni. Itt több nőt is zaklattak már szexuálisan. A választás előtti utolsó napon kameránk előtt vittek el több migránsbarát szociáldemokrata szimpatizánst a Svéd Demokraták egyik utolsó kampányrendezvényéről. A bevándorlásellenes svéd demokraták szeretnének rendet tenni az országban, és megállítani a migránsáradatot.” (Origo: Így döntötték össze a migránsok a békés Svédországot).

Családbarát Dömötör

„A kormány nem titkolt célja, hogy Magyarországot családbarát hellyé tegye, az ehhez szükséges további lépéseket egy nemzeti konzultáció keretében szeretnénk közösen eldönteni”- mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki  Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton Tatán, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) hagyományos őszi találkozóján. Hozzátette, hogy a konzultáció előkészítése már gőzerővel zajlik, pár héten belül el is indul.

Szeretnénk az a hely lenni Európában, amely bebizonyítja, hogy az önfeladásnak nincs helye, és saját erőnkből is képesek vagyunk megerősíteni közösségeinket, az erős családok pedig Európa megújulásának pótolhatatlan főszereplői”. (888: Pár héten belül indul a új Nemzeti Konzultáció).

Talonban tartott alternatív ellenzék

„USA külügyminisztériuma csodálatos szervezet, a világ minden országára tart talonban egy alternatív ellenzéket, akit aztán a demokrácia helyreállítása esetén hatalomba lehet segíteni. Óriási szerencsénkre Magyarország esetében Fekete-Győr András és Szél Bernadett az a két jövendőbeli politikai potentát, akit megtaláltak. Mint az közismert, mindkettőjüknek hasít a karrierje, mély nyomokat hagytak a választópolgárok lelkében, akik a jövő nagy reménységeiként tekintenek rájuk. Bizonyára ezért nem szavaztak rájuk most.

Más okát el sem tudjuk képzelni.

Hogy addig se unatkozzanak, elnyertek valami amerikai ösztöndíjat olyan tudás megszerzésére, ami hazahozható. Fegyőr András az International Visitors Leadershipprogram ösztöndíjasa lesz. Az ösztöndíjat korábban Antall József és Horn Gyula is megkapta, akárcsak Tony Blair, Margaret Thatcher, Gerhard Schröder, Willy Brandt vagy Nicolas Sarkozy. Hát nem nyugodtam meg. Ennek a felsorolásnak szinte mindegyik tagja látványosan bukott meg, miután rendesen tönkretette az országát.” (PestiSrácok: Amerika messze van, de nem eléggé – avagy Szél és Fekete-Győr diverzáns-képzésen).

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .