Bíróság előtt a szexrabszolgák guruja

0
1007

Húsz év alatt összesen 16 ezer szexrabszolgája volt a most 57 éves Keith Rainere-nek, akit kedden áll bíróság elé New Yorkban. A gurut nemrég Mexikóban tartóztatták le, és kiadták az Egyesült Államoknak.

A vállakozó szellemű férfi azért menekült Mexikóba, mert a New York Times tavaly októberben hosszú riportot szentelt a szexrabszolgaság ügyének Brooklynban.

A guru itt alapította meg Executive Success Program (ESP) nevű cégét 1998-ban.

Az ötnapos kurzus azt ígérte, hogy feltárja a jelentkezők belső potenciálját és segít kiteljesíteni azt. 5 ezer dollár volt a részvételi díj.

A program népszerű volt: egyre másra nyíltak a “műhelyek” szerte az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban. Csakhogy az 5 ezer dollár sok jelentkező számára túlságosan is nagy összegnek bizonyult. A cég hitelt nyújtott és az adósok – mind nők – fokozatosan a guru szexrabszolgái lettek.

2015-ben a guru megalapította a DOS szervezetet, mely deklaráltan a szexrabszolgaságra épült. A piramis csúcsán ő maga állt. A szexrabszolgák pedig vállalták: bármikor bármit megtesznek a guru kedvéért. Ezt egy ünnepélyes aktussal szentesítették: a guru nevének kezdő betűit beleégették a jelentkező bőrébe. Aki hiába üvöltött és kapálózott: a többi szexrabszolga lefogta őt, miközben a guru végrehajtotta a megbélyegzést.

A szekta két részre oszlott: volt a mester és voltak a rabszolgák, akiknek az engedelmességét leleményes módszerrel biztosították. Egyrészt filmre vették az ünnepélyes esküt és a megbélyegzést. Ez nem volt elég:

minden szexrabszolgának saját magát súlyosan kompromittáló videót kellett készítenie és leadni a gurunak.

Ha elítélik, akkor a guru minimum 15 év fegyházra számíthat, de akár életfogytiglant is kaphat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .