Az FBI letartóztatta egy migráns vadász  fegyveres milícia vezérét

0
1010
facebook

A 69 éves Larry Hopkins a United Constitutional Patriots (Egyesült Alkotmányos Hazafiak) szervezetének vezetője. Az FBI azon az alapon fogta el Új Mexikóban, hogy illegálisan sok fegyvert és lőszert halmozott fel. Új Mexikó állam főügyésze üdvözölte az FBI lépését. A fegyveres milícia főnöke, aki a Johnny Horton nevet is használta, a migránsok ellen szervezte meg csapatát a határ közelében.

Vadásztak az illegális határátlépőkre, akik közül számtalan kisgyerek is volt. A migránsokat fegyverrel megállásra kényszerítették, majd pedig értesítették a határőrséget. A milíciának erre semmiféle törvényes felhatalmazása nem volt, de Trump elnök migráns ellenes politikája kedvező hátszelet biztosított a számukra.

I said la Palomas…. I meant we were in between Columbus N.M. and Santa Teresa N.M. We drove the whole way (approx. 65) miles and saw 1 dept.of homeland security driving on the going the other way and 1 BP sitting on the side of the road. Kip, Steve, Debra Kimberly Kim Johnny Greg Myra Debi Susan Holtzclaw PLEASE EVERYONE… SHARE!!!! N.M. GOV. IS NOT ALLOWING MILITARY INTO OUR STATE… WE ARE SITTING DUCKS!

Közzétette: Debbie Collins Farnsworth – 2018. november 16., péntek

Az USA elnöke olyan kerítést szeretne, mely végig húzódik az Egyesült Államok és Mexikó határán. Ez hatalmas összeget emésztene fel, ezért az ellenzéki demokraták nem támogatják az elképzelést. Latin Amerikából évtizedek óta érkeznek konvojok a mexikói határra, hogy onnan elérjék az Egyesült Államokat. Trump igyekszik a minimálisra csökkenteni az illegális bevándorlást, és a fegyveres milíciák ebben segítik. De senki sem veheti a saját kezébe a törvényt: ezért tartóztatták le az egyik ilyen migráns vadász milícia főnökét Új Mexikóban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .