Alain Delon: a kutyámmal temessenek el!

0
2380
wikimedia

A 83 éves filmsztár teljesen egyedül él vidéken Franciaországban. A France 2 televíziónak nyilatkozott abból az alkalomból, hogy Johnny Halliday és Charles Aznavour nemzeti temetést kapott, ahol a köztársasági elnök is megjelent. Sőt ő tartotta a gyászbeszédet.

Semmiképp sem akarok nemzeti temetést! Alain Delon egész életében a jobboldali eszmékkel szimpatizált és Macron elnök nem tartozik a nagy kedvencei közé. De nemcsak ezért nem akar nemzeti temetést. Úgy érzi, hogy halála az ő személyes ügye! “Egy hősnek tudnia kell meghalnia!”- jelentette ki Alain Delon a France 2 televízióban.

A nők egykori bálványa rosszul bánt a szebbik nemmel.

Saját fia vádolta meg azzal, hogy verte az egyik barátnőjét. Erről is kérdezte a műsorvezető nő Alain Delont, aki macsónak vallja magát. Most sem titkolta ezt: “Ha macsó az, aki pofonokat osztogat másoknak, akkor én macsó vagyok. Igen, nőket is pofoztam!”- ismerte el a nyugalmazott szépfiú, aki egyre többet gondol a halálra.

A kutyám Loubo 12 éves lesz akkor amikor én 90.

Azt akarom, hogy vele együtt temessenek el! Sok kutyám volt, valamennyi itt van eltemetve a házam körül. Loubo az utolsó. Ha előttem hal meg, akkor már nem lesz következő kutyám! Végrendeletemben utasítottam az állatorvost: ha Loubo túlélne engem, akkor altassa el egy injekcióval, hogy velem együtt temessék el azt a lényt, akit életem végén igazán szerettem – nyilatkozta Alain Delon.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .