A pornószínésznő hitelrontásért perli Donald Trumpot

0
828

Stormy Daniels, aki azt állítja, hogy 2006-ban szexuális kapcsolatban állt az USA jelenlegi elnökével, újra beperelte Donald Trumpot. Ezúttal hitelrontásért.

Egy televíziós interjúban ugyanis Stormy Daniels azt állította: Trump egyik embere megfenyegette, hogyha nem fogja be a száját, akkor baja eshet a kislányának. Trump a Twitteren kitalációnak minősítette a sztorit. Forget it! (felejtsd el!) – üzente a pornószínésznőnek.

Stormy Daniels  azonban ragaszkodik ahhoz, hogy az eset 2016-ban Trump elnökválasztási kampánya előtt valóban megtörtént.

Manhattanben egy bíróság befogadta a panaszát. Így ebben az ügyben is megindul a vizsgálat Trump ellen.

Los Angelesben folyik egy másik hasonló per az USA elnöke és régi személyes ügyvédje ellen. Stormy Daniels, akinek eredeti neve Stephanie Clifford, azért perli Trump ügyvédjét, mert állítása szerint

130 ezer dollárt kapott azért, hogy ne beszéljen kapcsolatáról a választási kampány idején.

A pornószínésznő szeretné felmondani a szerződést, mert a sajtó nagy pénzeket kínál azért, hogy minél több részletet eláruljon a kapcsolatról. 2011-ben egy pletykalapban már kitálalt és elmondta, hogy Trump nem nagy szám az ágyban, a macsó arculat és a valóság köszönőviszonyban sincsen egymással.

Trumpot nemcsak ezért nyugtalanítja az ügy, hanem azért is, mert a kapcsolatra épp akkor került sor, amikor a mai First Lady megszülte fiát, Baron Trumpot. Melania Trump a hírek szerint nem bocsátotta meg, hogy épp a szülési időszakban tartott fenn kapcsolatot férje egy közismert pornószínésznővel. Persze akkor talán még Donald Trump sem gondolt arra, hogy nemsokára az Egyesült Államok elnöke lesz.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .