Bréking nyúz, 2018. november 15. – Tudósítás a másik valóságból

0
936
Soros és a Mastercard elnök-vezérigazgatója, Ajay Banga a tavalyi davosi Világgazdasági Fórumon - Fotó: mastercard.com

Soros és a hozzá köthető civilek mindent megtesznek, hogy minél több migráns jöjjön Európába. A jogvédő civil szervezetek a határ illegális átlépését is tanítják, Soros emberei új voksolásért sírnak az Európai Parlamentben a migránsvízumok bevezetéséhez és persze a Soros-bérenc sajtó véletlenül lebuktatta Sorost a migránskártyák ügyében.

A jogvédő civil szervezetek a határ illegális átlépését is tanítják

A hatóságok megtévesztésére tanítják be egyes jogvédő civil szervezetek munkatársai a határokra érkező migránsokat – erről beszélt Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

Az unió határaihoz érkezők elenyésző kisebbsége jogosult nemzetközi védelemre, ezért tanítják be őket egyesek arra, hogy mit kell hazudni a menekült státusz elnyeréséhez. Ez pedig feltehetően bűncselekmény, a hatóság megtévesztése – mondta.

Nem egyszer még a határ illegális átlépését is tanítják – tette hozzá.

A jelenlegi szabályok megalkotásakor nem volt tömeges migráció, többségében valódi menekültek érkeztek a határokhoz, akik együttműködtek a hatóságokkal, mára ez a helyzet megváltozott – magyarázta az Alapjogokért Központ vezetője. (MTI: A hatóságok megtévesztésére tanítják a migránsokat a civilek )

Soros emberei új voksolásért sírnak az Európai Parlamentben

Nem lett meg az abszolút többség a humanitárius célú vízumok bevezetését kezdeményező határozatról szóló szerdai európai parlamenti (EP-) szavazáson. A strasbourgi plenáris ülésen 349 képviselő voksolt igennel, 199 nemmel, 47 pedig tartózkodott, miközben a dokumentum elfogadásához 376 szavazatra lett volna szükség.

Soros emberei nem akarják elfogadni az eredményt. Sajtótájékoztatóján a jelentéstevő arról számolt be, hogy a végszavazás előtt egy perccel még 655 képviselő adta le a voksát egy másik kérdésben, s közben senki nem hagyta el az üléstermet, így szerinte az történhetett, hogy sokan, mintegy hatvanan túl hamar vették ki a szavazókártyájukat, és így a gép nem számolta a voksukat. (888: Leszavazták a migránsvízumot az EP-ben, de Soros emberei új voksolásért sírnak)

Soros pénzeli a mesterséges népvándoroltatást

Mivel félő volt, hogy megtorpan a mesterséges népvándoroltatás lendülete, az azt irányító nemzetközi bűnszervezet magasabb sebességi fokozatba kapcsolta a programot. Az Európába áttelepített migránsok immár anonim bankkártyákat kapnak, amikre Junckerék havonta töltik föl az ingyeneurót. Az emberkereskedő-hálózat sajtósai közben kétségbeesetten próbálják megmagyarázni, miért épeszű dolog az európai adófizetők pénzéből „öröküdültetni” a migránsokat, és hogy Sorosnak nincs is köze az egészhez. Végül a nagy szövegelésben ők maguk buktatták le a vén emberkereskedő-filantrópot, akinek egyik kitartott szervezete nagyon is segíti a pénzosztást.

Az emberkereskedőknek és nemzetközi maffiózóknak dollármilliárdos hasznot, Európának viszont a végállomást jelentő lakosságcsere eddig alapvetően úgy működött, hogy néhány kedves vezető kedves szavakkal meghívta Európába Afrika és Ázsia népességfeleslegét. A hivatalos szöveg az volt, hogy sok köztük az agysebész, ráadásul egész Afrikában és Ázsiában háború dúl, így mindenki menekült, szolidárisnak kell lennünk velük, meg tudjuk csinálni, építsünk nekik házakat, városokat, ők majd integrálódnak és átveszik csodás fogyasztói kultúránkat, egyébként is vérfrissítésre van szükségünk, különben elfajzunk.

Az Index komoly energiákat fektetett abba, hogy az ingyenpénzes kártyák és Soros György kapcsolatát letagadja. A nagy okoskodás közepette sikerült kikotyogni a Mercy Corps nevét, amely egy közismert, Soros által támogatott szervezet. (PestiSrácok.hu: Addig mentegették Sorost a migránskártyák ügyében, míg sikerült őt lebuktatni)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .