Bréking nyúz, 2018. 08. 20. – Tudósítás a másik valóságból

0
1549

Stefka István kifröcskölte a lelkét, méghozzá Heller Ágnesre; Szentesi Zöldi László tanmesével szolgál a liberálisoknak és megadja nekik a receptet, hogy válhatnak magyarrá; az Origo viszont észrevette, hogy Vágó István szerint a magyarok inkább pornót néznek, mintsem híreket.

Pesti Srácok

Stefka István: A bigott

Felkapta vizet a liberális sajtó és Heller Ágnes filozófus védelmezői csatasorba álltak az aláírásgyűjtő ív előtt. Mindezt azért, mert a kormányszóvivő annak nevezte, ami: bigott, vén kommunistának. (…)

A zsarnoki Magyarországon, ahol állítólag nincs média- és szólásszabadság, Heller védelmére kelnek az elv-társak: Radnóti Sándor, György Péter és a többi egyetemi szabaságharcos. Milyen érdekes, a zsarnokság alatt az ELTE tanszékein szabadon lehet tanítani, terjeszteni a marxista dögvészt és az önfelmentő hazugságaikat. És van képük fújni azt a hamis nótát, hogy Heller Ágnest a kommunista rendszerrel szembeni véleménynyilvánításai miatt üldözték el az országból.

Csak ezt ma már senki sem hiszi el.

Bárki emberfia a kádári diktatúrában hacsak annyit tett volna, mint a látszatellenálló Heller, Demszky, Haraszti, Rajk és más hálózatos, akkor úgy „bevarrták” volna, mint a sicc. Az ötvenes, hatvanas évek kivégzései után még a hetvenes években is hamar hűvösre lehetett kerülni. De a baráti belső ellenzékkel lehetett beszélni, még útlevelet is lehetett nekik adni. De csak nekik! Nekik szabadott szívni jókorát a szabad levegőből, mert úgyis visszatértek mindig a párt ölelő keblére.

888.hu

Szentesi Zöldi László: Gondolkodj, ember!

(…) Nem vagyok okos, csak gondolkodom. Ti, liberálisok olyan nagyra vagytok az eszetekkel, miközben éppen gondolkodni nem tudtok. Úgy álltok mások szolgálatában, hogy fogalmatok sincs róla. Úgy szolgáljátok mások politikai céljait, hogy még azt is tagadjátok, ami a szemetek előtt zajlik: hogy a titeket mozgató bábjátékosnak is a hatalom és a befolyásszerzés a célja. Kelj fel, dobd el a rohadt telefonodat, felejtsd el egy időre a hasonszőrű tizenhárom haverodat, és irány az ország, a nagyvilág! Beszélgess hús-vér emberekkel, próbáld megérteni őket! Hidd el, hogy megfelelő fegyelemmel, belső indíttatásból az ember liberálisból egyszerre magyarrá válik. Fantasztikus utazás, és még pénz sem kell hozzá. (…)

Origo

Vágó István szerint a magyarok inkább pornót néznek, mintsem híreket

Akár szerette volna, akár nem, érkezik a minden eddiginél Vágó Istvánosabb gyöngyszem: a Demokratikus Koalíció vezető politikusa szerint a magyar ember pornót néz, és nem híreket, azért nem jutnak el hozzá a magyar ellenzék üzenetei. Csak úgy árad a bukott kvízprofesszor gondolataiból a magyarok iránti szeretet és megbecsülés.

(…)A közelmúltban az ATV Nap híre vendége volt a csúcsformában lévő politikus, aki a beszélgetés során kifejtette, hogy a szólásszabadsággal nincs semmi gond Magyarországon, mert „itt tényleg mindenki azt mond, amit akar”. A sajtószabadság azonban nem érvényesül, mert egyelőre még szólhatunk, de nem jut el a hangunk sehová – egészítette ki mondandóját a paranoid üzemmódra kapcsolt Vágó István egy vállaltan ellenzéki televízió vállaltan több tízezres nézőszámot produkáló műsorában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .