Zsaroló örömlányok?

0
4121
Forrás: GyőrPlusz TV

A Nemzeti Sport írta meg először nyomozás folyik a Borkai ügyben méghozzá zsarolás és egyéb bűncselekmények gyanúja miatt, amiben állítólagosan egy volt válogatott futballista is érintett.

Mára a Magyar Nemzet rukkolt elő azzal az újdonsággal, hogy a két prostituáltat is előállították, egyes hírek szerint a futballistával egyetemben ők is a rendőrség vendégszeretetét élvezik azóta is. Ha igaz mindhárman Borkai megzsarolásával próbálkoztak, ennek köszönhetik a rendőrség  marasztalását és a javaslatát előzetes letartóztatásukra.

A rendőrség elismerte, hogy az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Azt is, hogy több gyanúsított van, de a nyomozás érdekeire tekintettel a rendőrség nem adott bővebb tájékoztatást.

Polt Péter főügyész a parlamentben hozzá feltett kérdésre megerősítette, hogy az eset kapcsán több szálon is folyik nyomozás.

A különböző feljelentések nyomán a hajón szolgáltatást nyújtó két magyar és három horvát nő, valamint a horvát hajó üzemeltetőjének a szerepét a horvát hatóságok vizsgálják, mert ott teljes egészében büntetendő a prostitúció.

Borkai Zsolt a netre kikerült orgián való részvétele miatt előbb „kilépett” a Fideszből, majd lemondott a választások során szoros versenyben megnyert polgármesteri székről is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .