Felére csökkent az idősek elleni bűncselekmények száma

Egyre kevesebb időskorú válik bűncselekmény áldozatává, a regisztrált elkövetések száma 2013 óta a felére csökkent. Tavaly országosan mintegy 28 ezer hatvan év feletti állampolgár esett áldozatul valamilyen bűncselekménynek. (MTI)

Magyar áldozatok előtt tisztelegtek Etiópiában

Expedícióval tisztelegtek geográfusok a 2012-es etiópiai merénylet magyar áldozatai, a Szegedi Tudományegyetem két munkatársa, Fábián Tamás és Szabad Gábor emléke előtt. A szegedi kutatókból álló turistacsoportot – 2012. január 17-én ért támadás az Erta Ale vulkán közelében. (MTI)

Szabadulószoba Szarvason

A tananyaghoz kapcsolódó, év közben többször átalakítható szabadulószobát alakítanak ki a szarvasi Szlovák Általános Iskolában. Az intézmény fejlesztési elképzeléseit az Emberi Erőforrások Minisztériuma 72 millió forinttal támogatta. (MTI)

Elton John befejezi

Utolsó világkörüli turnéjára indul az ősszel Sir Elton John, utána befejezi a koncertezést. A brit rock 70 éves szupersztárja szerda este személyes videóüzenetben jelentette be döntését.(MTI)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .