Tisztogatás a HírTV-ben

0
3088

Szöllősi Györgyi műsorvezető, M. Kiss Csaba szerkesztő és D. Bányász Gergő belpolitikai főszerkesztő után Veiszer Alindát is elbocsátották a HírTV-től.

Veiszer Alinda az Indexnek azt mondta, hogy

„Még csak haragban sem váltunk el, még az ajtót sem csaptam rájuk, igazából korrektül intézik az egészet.”

Még annyit hozzátett, hogy egy kicsit azért meglepődött, mert az Alinda nézettsége folyamatosan nőtt, és ekkora sikert kultúrában még sehol nem tudott elérni. Az Alinda május végéig még műsoron lesz a HírTV-n.

Facebook oldalán ez is olvasható:

„Igazak a hírek, sajnos megszűnik a műsor.

Egyelőre azzal foglalkozunk, hogy a május végéig adásba kerülő beszélgetéseken ne érezzétek, hogy megrázott a hír engem is.”

Az eddigi információk szerint megszűnik a Lapzárta és a Newsroom című műsor, marad viszont Csintalan Sándor betelefonálós műsora, Kálmán Olga műsora, és a Szabadfogás is Dévényi Istvánnal.

A 24.hu – egyelőre nem hivatalos – értesülése szerint Péterfi Judit, a Riasztás és a Privátszféra című műsorok vezetője is távozik. Péterfi nem kívánt nyilatkozni, így sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az információt. 

Az Index úgy tudja, hogy a csoportos leépítésnek 37 áldozata lehet a végére.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .