Jegesmaci

0
346

„A helyzet az, hogy soha életemben nem volt se alkalmam, se lehetőségem, se módom arra, hogy jegesmedvét ejtsek el. De ha bárki meghívna egy jegesmedvére, az az igazság, azért az inspirálna. Úgyhogy ha el tudják intézni, akkor egyetlen pont lesz, ami hálával fog kötni a Hír TV-hez, ha egy jegesmedve-vadászatot elintéz nekem.”

Ezt mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, aki a jelek szerint cseppet sem restelkedik, amiért kiderült, hogy helikopterrel ment rénszarvasra vadászni.

Annyi szép állat van még a világon, amit el lehetne pusztítani! Elefánt, zsiráf, víziló. Ezek a vadak sajnálatos módon egytől egyig kimaradtak Semjén Zsolt látóköréből, mert őt az inspirálja, ha elejthet egy jegesmedvét.

Mely állatból egyre kevesebb van. Csökken az életterük, olvadnak a jégtáblák, kevesebb az ennivaló.

És akkor még ott van a jegesmedvéknek Semjén Zsolt is.

Ha rénszarvasra helikopterrel volt muszáj vadászni, akkor ez a jegesmedvékre sokszorosan igaz. A jegesmedve ugyanis többnyire olyan helyen él, amely még a rénszarvasok lakóhelyénél is nehezebben megközelíthető.

Semjén úr pedig köztudottan nem szeret, vagy nem tud gyalogolni.

Úgyhogy marad az megoldásként, hogy a lelövésre kijelölt jegesmedve látogasson el Semjén Zsolt élőhelyére. Talán technikailag nehezen megoldható, de bizonyára nem lehetetlen.

Esetleg állatkertben próbálkozhatna miniszterelnök-helyettes úr. Ott van elefánt és oroszlán is. Ha ezekhez hozzávesszük a jegesmedvét, akkor Semjén Zsolt néhány lövéssel egyszerre több vadat is elejthet.

3 in 1.

Kapcsolódó cikkek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..