Ilyen az, amikor a Fidelitas vicces

0
3139

tt van nekünk ez a közlemény, amit a Fidelitas jegyez. Mit jegyez! Elküldte az MTI-nek, ők pedig kiadták. Hír lett belőle, olyan sok benne az információ, hogy nem győzzük befogadni. Egy valódi a direktor írta alá, Falusi Vajknak hívjáik. Jegyezzük meg a nevét, hátha soha többé nem hallunk róla semmit.

Nehéz helyzetben van a zsűri. Hogy ez most itt valami vicc lenne? Merthogy viccnek túlságosan durva.

Valóságnak viszont elég silány.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, legyen elég annyi, hogy a Fidelitas már eddig is számos vidám percet szerzett a magyar közönségnek. Ugye, emlékszünk még az elhíresült salgótarjáni videójukra, amelyben arról beszéltek, hogy Simicska megvette a Jobbikot?

És akkor álljon itt a Fidelitas mai közleménye. Úgy ahogyan megírták, és ahogyan azt az MTI közkinccsé tette. Azok között, akik megfejtik az alábbi szöveg értelmét, nagyon értékesnek mondott nyereményeket sorsolunk ki.

A Fidelitas közleménye, Budapest, 2017. október 31., kedd (OS) – Lakájmédiát indít a Fidelitas!

Sugárzunk!

“. és mi most itt vagyunk”
(Csengey Dénes)

Falusi Vajk reaktor direktor

A tesztüzemnek vége, a Reaktor munkába állt. Fórum a Fidelitasnak, online hordó a véleményvezéreknek, felület barátoknak és ellenfeleknek.

Termelésbe álltunk, mert ahol hiányzik a gondolat, ott hiányozni fog a cselekvés is. Fel kell mutatnunk, hogy a közéleti szerepvállalás nem a selyem díszzsebkendőknél kezdődik, és nem is a slim fit öltönyöknél ér véget. A vitákat vállalni, az összetűzéseket megnyerni, a nemzedékünket pedig meggyőzni akarjuk. Nemzeti korszellem, nemzeti blog. A vélemény szabad, de hazaszeretetben nincs kompromisszum, sem pedig kiscicák.

A Fidelitas átalakult és előnyére változott. Ahogy egykor a szervezetnek, úgy kezdetben a Reaktornak is sok hibája lesz. De ti majd kijavítjátok.

Falusi Vajk
Reaktor direktor

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .