Kezdőlap Címkék Zulkarnain Saer Khan

Címke: Zulkarnain Saer Khan

Kiutasították Magyarországról a Curry House tulaját

Zsarolás és terrorista kapcsolatok miatt a magyar hatóságok felléptek Zulkarnain Saer Khan, magyar személyi igazolvánnyal is rendelkező étteremtulajdonos ellen, de nem amiatt, mert köze lett volna a bombamerénylethez a Teréz körúton – írja rendőrségi forrásokra hivatkozva a Pesti Srácok.

Pap László Gergelyt elítélte a bíróság a bombamerénylet miatt, de kiderült, hogy semmi köze sem volt az iszlamista terrorizmushoz, egyszerűen csak a két rendőr fegyvereit akarta megszerezni. Életfogytig tartó fegyház büntetést kapott, és ebből minimum 30 évet le is kell ülnie.

Magyarországról egyáltalán nem emiatt utasították ki hanem amiatt, hogy szoros kapcsolatban állt az iszlamista terrorizmust finanszírozó Sahid Uddin Khannal, akit az Interpol is körözött. A Curry House tulajdonosa ezt követően költözött Londonba.

Hamász küldöttség Moszkvában

A palesztin terrorista szervezet delegációját nem fogadja Putyin elnök – sietett tudatni Peszkov szóvivő. Korábban ugyanis jártak már Hamász küldöttségek az orosz fővárosban, és ott fogadta őket Putyin elnök is. A palesztin terrorizmus régi kapcsolatot ápol a KGB-vel és annak utód szervezeteivel. A nyolcvanas években Carlos, a latin-amerikai terrorista volt az összekötő tiszt Moszkva és a palesztin terroristák között. Budapesten az Árnyas vendéglőben pihente ki a fáradalmait, ezt vette meg azután a Curry House tulajdonosa.

Kivel tárgyalt most Abu Marzuk, a Hamász egyik vezetője Moszkvában? Putyin elnök közel-keleti tanácsadójával, Mihail Bogdanovval. Erről nem az oroszok tudósították a világot hanem a Hamász tett fel egy fényképet a saját oldalára azzal az aláírással, hogy

“megvitattuk a gázai övezet elleni agressziót.”

Izrael külügyminisztériuma természetesen azonnal elítélte a Hamász meghívását Moszkvába. Főleg,

hogy a Hamász vezetőkkel egyidőben Moszkvában tartózkodik egy magasrandú iráni küldöttség is!

Putyin visszatért a szovjet vonalhoz amikor Andropov a KGB elnöke így magyarázta meg Pacepa tábornoknak a román hírszerzés fejének a moszkvai álláspontot :

”A zsidók kevesen vannak, a muzulmánok sokan. Ezért az ő oldalukra állunk”

– hangsúlyozta Jurij Vlagyimirovics Andropov, aki egyébként zsidónak született a cári Oroszországban
1914-ben. Putyin elnök magához rendelte a vallási vezetőket a gázai konfliktus kirobbanása után.

Az Oroszországban élő zsidók megfélemlített főrabbija  közben úgy lelkesedik Putyinért, hogy tudja: az Izrael elleni terrortámadást elkövető Hamász küldöttsége Moszkvában tárgyal: ”Előszöris szeretném önnek megköszönni elnök úr, hogy Oroszországban nincs olyan feszültség mint a világ más részein. Az is nagyon jó, hogy az emberek itt nem mennek ki az utcára tüntetni, mert az ilyen alkalmakat a szélsőségesek használják ki. Szerencsére a mi elnökünk bölcs, és ha valami probléma merül fel, akkor összehív bennünket egy ilyen tanácskozásra” – mondta Lazar főrabbi Moszkvában.

Nemes Gábor Klubrádiós összeállításából az is kiderül, hogy nincs ebben semmi meglepő sem. Oroszország zsidó közössége hozzászokott ahhoz, hogy sorsát erőteljesen befolyásolja a nemzetközi helyzet. Az előző főrabbi minden estre emigrált, és ma ő az európai rabbi konferencia elnöke. A cári Oroszország valamikor a világ legnagyobb zsidó közösségét tartotta meglehetősen szigorú ellenőrzés alatt. Az Ohrana, amely a Cion jegyzőkönyvei hamisítványt kitalálta és terjesztette, olykor pogromokat is szervezett mint például 1904-ben és 1905-ben amikor Miklós cár elveszítette a háborút Japánnal szemben, és az orosz titkosszolgálat megpróbálta a zsidókat bűnbakká tenni. Izrael alapító atyáinak jórésze a cári Oroszországból illetve a Szovjetunióból vándorolt ki. Netanjahu miniszterelnök családja Ukrajnából érkezett. Jellemző az orosz sajtóra, amely ma már a szovjet időket idéző egyhangúságot mutatja, hogy immár párhuzamot vonnak Zelenszkij ukrán elnök és Benjamin Netanjahu között. Korábban Putyin azzal a képtelenséggel állt elő, hogy

“a Nyugat egy zsidót állított Ukrajna élére.”

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK