Kezdőlap Címkék Vivien

Címke: Vivien

Hamarosan bíróság előtt Vivien gyilkosa: gyerek koruk óta ismerték egymást az áldozattal

Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki több késszúrással megölt, majd egy erdőben ágak, avar alá rejtett egy fiatal kakucsi lányt.

Bálint és Vivien 2016 februárjában több üzenetet váltott a Facebook-on, Bálint többször is hazavitte a lányt Budapestről.

2016. március 4-én Vivien a barátaival egy, a Népligetnél található klubban szórakozott. Már hajnalodott, amikor a lány sms-t küldött a fiúnak és találkozót beszéltek meg. Bálint kocsivalment a Népligethez, ahol a lány beült és Kakucs felé indultak, a falu szélén álltak meg.

Hogy itt pontosan mi történt, nem tudni, de az biztos, hogy Bálint egy vadásztőrrel többször megszúrta barátnőjét. A halottat az erdőbe vonszolta, ott a lányt a kabátjával, ágakkal, avarral letakarta, a táskáját elrejtette, majd hazament. A kést otthon a kéménybe dugta.

A fiatal lányt eleinte eltűntként keresték, de a Dabasi Rendőrkapitányság és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói három nap alatt azonosították és elfogták a fiút, aki megmutatta, hol a lány holtteste.

 

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK