Kezdőlap Címkék Toroczkay

Címke: Toroczkay

A cukisodó Jobbik alelnöke a lengyel szélsőjobbosoknak beszélt

0

Toroczkai Lászlót a lengyel szélsőjobboldal szombati varsói kb. 60 ezres tüntetésén a katari al-Dzsazíra televízió „fedezte fel”. A megmozduláson még beszédet is mondott Ásotthalom polgármestere.

Az al-Dzsazíra szerint azt mondta: „A fenyegetés Brüsszelből jön és célja az Európai Egyesült Államok létrehozása. Ezt mi nem engedjük meg. A lengyelek és a magyarok képesek megváltoztatni Európát.

Hiszem, hogy Isten segítségével győzni fogunk.”

Varsó

Kit érdekelnek a címek, rangok, posztok, kitüntetések, amikor százezer emberhez szólhatok? Európa jövője a magyar-lengyel tengelyen fog eldőlni. Varsó, 2017. november 11.//Who cares about in the titles, rankings, posts, awards when I can speak to one hundred thousand people? The future of Europe will depend on the Hungarian-Polish axis. Warsaw, November 11, 2017

Közzétette: Toroczkai László – 2017. november 13.

Toroczkai Facebook oldalán számol be az eseményről:

„Kit érdekelnek a címek, rangok, posztok, kitüntetések, amikor százezer emberhez szólhatok? Európa jövője a magyar-lengyel tengelyen fog eldőlni. Varsó, 2017. november 11.”

Ásotthalom polgármestere ezenkívül a saját közösségi oldalán megosztotta az ultrainfo.hu posztját is, amelyben azt írják:

„Felemelő videó. Miután Ásotthalom polgármestere felidézte a küzdelmeit az illegális bevándorlás ellen,

a tömeg hangos „Köszönjük, köszönjük!” rigmussal reagált.”

Ahogy korábban a Független Hírügynökség is megírta, a szombaton felvonuló tömegből többek között olyan szlogeneket lehetett hallani, hogy „Tiszta, fehér Lengyelország”, illetve „Isten, becsület, nemzet”.

A menetet idén Mi Istent akarjuk! címmel szervezték. Egy 20. század eleji lengyel vallásos énekből vett idézet – melyet beépített júliusi varsói beszédébe Donald Trump amerikai elnök is – a szervezők szerint azt fejezte ki, hogy „a kereszténységgel szemben folytatott kíméletlen harc, az egész Európát elözönlő utópia idején a lengyelek azokra az értékekre akarnak építeni, amelyek meghatározzák önazonosságukat”.

 

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK