Kezdőlap Címkék Raben Grup

Címke: Raben Grup

Tippek, hogy sikerélmény legyen a szállítmányozás

0

Számos iparág tevékenységéhez elengedhetetlen az áruk rendszeres szállítása. Arra is van példa, hogy egy cég csak alkalmanként vesz igénybe ilyen szolgáltatást. Néhány alapvető ismérvet mindkét esetben érdemes előre meghatároznunk, hogy nyűg helyett rutinfeladat legyen a szervezés, továbbá így rögtön eldőlhet a szállítmányozás módja is.

Kiscsomagos vagy raklapos?

Míg egy számítástechnikai webáruház kisebb csomagjait zömmel futárcégek szállítják ki, addig egy lakberendezési cikkeket, esetleg építőanyagokat gyártó, forgalmazó vállalat működése nagyobb küldeményeket feltételez. Ezek leggyakrabban raklapra rendezve, teherautón jutnak el a rendeltetési helyükre.

Közvetlen kézbesítés vagy gyűjtőszállítmányozás?

Ezt a paramétert több tényező befolyásolja. Ha egy szállítmány a jármű teljes rakterét kitölti, vagy ha fontos az azonnali kézbesítés, akkor a szállítmányozás a feladótól egyenesen a címzetthez történhet. A gyűjtőszállítmányozás esetében több feladó küldeményei tesznek ki akkora mennyiséget, amellyel optimálisan kihasználható a szállítókapacitás.

Hogyan válasszunk szállítmányozó partnert?

A szállítmányozás specifikus tudást igénylő tevékenység, emellett ugyanakkor az átlátható működés és a megbízható, tőkeerős vállalati háttér is fontos. A raklapos küldemények továbbítására szakosodott Raben Group több mint 90 év tapasztalatával, teljes európai lefedettséggel, innovatív szolgáltatások és digitális megoldások egész sorával áll megbízói rendelkezésére.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK