Kezdőlap Címkék Pornó sztár

Címke: pornó sztár

Trump ex ügyvédje: az elnök gyakran tett rasszista és szexista kijelentéseket

Börtönből szabadult Michael Cohen, ahova azért került, mert Donald Trump piszkos ügyeinek intézése közben nemegyszer átlépte a törvény határait. Most könyvvel örvendeztette meg volt főnökét, akinek a választási kampány idején a legkevésbé erre volt szüksége. A Wall Street Journal megjelenés előtt megszerezte a könyvet, és néhány pikáns részletet sietett is közzétenni.

Körülbelül egy tucat nő vádolta meg Trumpot szexuális zaklatással. A kényelmetlen ügyeket Michael Cohen ügyvéd intézte el általában úgy, hogy egy tekintélyes summa fejében titoktartási szerződést íratott alá a lányokkal. Csakhogy a szebbik nem képviselői időközben észrevették: egykori zaklatójuk immár az USA elnöke. Elkezdtek házalni szaftos történeteikkel a szerkesztőségekben. Michael Cohen ügyvéd embereivel a nyomukban, akik megfenyegették őket illetve újabb pénzt ígértek a hallgatásért cserébe.

„De jó popó, szívesen megismerkednék vele közelebbről!”

„Az a 15 éves lányom!” – válaszolta a megdöbbent Michael Cohen a teniszpályán. Donald Trump nem jött zavarba: „mikor lett ilyen dögös?” – kérdezte ügyvédjét. Akinek lánya, Samantha felháborodott az egyáltalán nem kétértelmű bókokon.

Donald Trump egy ideig a Miss Universe szépségverseny tulajdonosa volt, és ott sietett személyesen is tesztelni a résztvevőket. Már akit lehetett. A korábbi és későbbi tulajdonosok valószínűleg ugyanígy cselekedtek, de egyikükből sem lett az Egyesült Államok elnöke. Aki ráadásul azt szeretné, ha nyolc év után lánya, Ivanka Trump követné őt a Fehér Házban mint az USA első elnökasszonya. Ivanka jelenleg főtanácsadó a Fehér Házban éppúgy mint a férje, Jared Kushner. Mindnyájan ott is voltak a republikánus konvención, ahol a showt Melania Trump vitte el a zöld ruhájával. A First Ladyt mindenki megcsodálta annak ellenére, hogy Szlovéniából érkezett miközben a republikánusok Trump vezetésével a migránsok ellen uszítják az amerikai közvéleményt.

Trump adócsaló

Ez is kiderül az ex ügyvéd könyvéből, melyben felidézi amint főnökével együtt vizsgálnak egy csekket, melyet az adóhivatal küldött 10 millió dolláros visszatérítéssel. „Ezek aztán a nagy hülyék!” – kommentálta elégedetten Trump az esetet. Ő volt az első elnök, aki nem mutatta meg az adó papírjait az amerikai népnek a választási kampány idején miközben nyíltan dicsekedett azzal, hogy 16 éve nem fizet adót!

Trump, a fajgyűlölő

Az USA elnöke gyűlöli és lenézi elődjét, Barack Obamát – elsősorban azért, mert fekete! Gyakran mondogatta ügyvédjének: „mondj egy olyan országot, melynek fekete az elnöke, és nem egy szarkupac!”

Trump, a szexista

Az USA elnöke lenézi a nőket és mindegyiket megvásárolhatónak tekinti. 2016-ban személyesen hagyta jóvá, hogy 130 ezer dollárt fizessen ki az ügyvédje egykori szex partnerének, a pornó sztár Stormy Daniels-nek. „Ez még mindig sokkal olcsóbb mint az a pénz, melyet Melania-nak kellene fizetnem!” – jegyezte meg Trump cinikusan nejére utalva. Utána pedig azt fejtegette, hogy „a szavazók imádják az olyan jelölteket, akikről elhiszik, hogy pornó sztárokkal szexeltek!”

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!