Kezdőlap Címkék Nova TV

Címke: Nova TV

Gruevszki a Seychelle-szigeteken

A macedón Nova TV most találta elérkezettnek az időt, hogy egy 2012-ben készült pár perces filmet tegyen fel a világ legnagyobb videómegosztójára. A Nova honlapján azt írja, hogy annak idején azt a kormánypropagandát akarták megcáfolni a többezer dolláros nyaralás képeivel, hogy Nikola Gruevszki miniszterelnök szerény életmódot folytat és egész idejét a macedón nép felvirágzásának szenteli.

Európa egyik legszegényebb országában ugyanis egy ilyen üdülés valóban szemet szúr és csak a leggazdagabbak engedhetik meg maguknak. Később sokkal több turpisság is kiderült a magyar miniszterelnök és az orosz elnök barátjáról. Például a 600 ezres Mercedes, a családi vagyon hatalmas méretű gyarapodása, választási csalások sorozata, több tízezer ember törvénytelen lehallgatása.

Ha nem is a Seychelle-szigetekre, de a Magyarországra szökését a magyar hatóságok tevőlegesen segítették, az ország diplomáciai tevékenységét közönséges gépkocsi használatra silányították. Egyik balkáni országból a másikba szállították a bukott és jogerősen elítélt volt macedón miniszterelnököt. Magyar diplomaták egy bűnöző szöktetését szervezték meg. Ez még akkor is színtiszta igazság, ha a magyarországi hatóságok görcsösön ragaszkodnak ahhoz, hogy Macedóniából való kijutásához semmi közük. Viszont miután (valószínűleg a zöld határon, tehát illegálisan) bejutott a szomszédos Albániába a magyar külügy (meg a többiek) átvették a mentőangyal szerepét.

Egy silány „kémtörténet” dilettáns szereplőkkel.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK