Kezdőlap Címkék Földönkívüliek

Címke: földönkívüliek

Tudta? Jönnek a migráncs UFO-k!

A földönkívüliek már a spájzban vannak, egyszer már el is rabolták a magyar kormány egyik vezető biztonságpolitikai szakértőjét. Meg kell védeni a magyar embereket az UFO-któl!

Az biztos, hogy a földönkívüliek – akik nyilván nem keresztények és a rovásírást sem ismerik – minden áron Magyarországra akarnak betelepedni. Elvégre Magyarország mindenkinél jobban teljesít, itt van a Kánaán, nem a hanyatló Nyugaton. Ráadásul a Föld szív-csakrája is itt van nálunk, a Pilisben.

Szerencsére Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet biztonságpolitikai szakértője – aki a köztévében meg a TV2-n szokta magyarázni, milyen veszélyesek a migráncsok – már kiismerhette őket, hiszen saját bevallása szerint több alkalommal is elrabolták, megvizsgáltak, megdolgozták a földönkívüliek. Nyilván rájött ő is a megoldásra, ami ismerve az előzményeket, olyan mint Kolumbusz tojása.

Pengés szögesdrótot kell építeni a fejünk fölé is

Elvégre az UFO-k nem Szerbia felől jönnek, hanem az égből akarnak leszállni. Ezt a fontos munkát bizonyára rábízhatjuk majd Mészáros Lőrinc valamely cégére. Habony Árpi meg készítheti nekik a kék plakátokat, népszavazást is lehet tartani, hogy megüzenjük Brüsszelnek, no meg Sorosnak és a Norvégoknak: nem kérünk a földönkívüliekből!

Egy baj van csak, ez most jutott eszembe és fogalmam sincs, mi a véleménye erről a biztonságpolitikai szakértőnek, egyáltalán mi következik ebből. Az igazi, nagyon magyar magyarok is UFO-k! Elvégre a Szíriuszról származnak…

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK