Kezdőlap Címkék Fényhíd

Címke: fényhíd

LED fényhidak gyártását tervezik Magyarországon

0

Az egyre népszerűbb kiegészítő világításként választott LED fényhidak gyártását tervezi a Magyarországi székhelyű Monsterled®.

A Monsterled® egy 100%-ban magyar tulajdonba lévő és már közel 10 éve LED fényhidak és LED munkalámpák gyártásával és forgalmazásával foglalkozó vállalkozás.

Az elmúlt évek sikerein felbuzdulva, valamint a covid okozta ellátási nehézségek miatt, először 2021 elején fogalmazódott meg a vezetésben, hogy a gyártás teljes egészében Magyarországon kellene folytatni. Éppen ezért 2022-ben a Monsterled azt tűzte ki célul, hogy 2023-ban már idehaza gyártják termékeik 40%-át.

Mi is az a LED fényhíd?

LED a legújabb technológia a kiegészítő gépjárművilágítások piacán. Kezdetben nagyon gyenge, elsősorban helyzetjelzőként használtak a LED technológiát, de később az ipar fejlődésével eljutott a LED világítás a HID lámpák szintjére, és pár éven belül túl is szárnyalta azt.

A LED képes egy sokkal szélesebb és egyenletesebb fényt adni szemben a hagyományos halogén, vagy a kicsit modernebb HID-del szemben. Emellett a jól megtervezett LED világítások lényegesen messzebbre világítanak, mint a HID és főleg, mint a halogén lámpák.

A LED technológia legnagyobb előnye, hogy a korábbi típusok minden hátrányát kiküszöbölte, így nincsen bemelegedési idő, sokkal jobban lehet irányítani a fényt, így nem vakít (ha jó minőségű lámpát használunk helyesen beállítva), valamint az élettartama is legalább 50.000 üzemóra. 

Kik használnak LED fényhidakat?

A kezdeti időkben LED fényhidakat csak és kizárólag munkagépeken, vagy extrém terepezésre használt terepjárókon használtak. Ezt követték a teherautók, a terepjárók, majd később megejtenetek személyautókon is. A technológia fejlődésével kimagasló szerepet kaptak a versenysportban is a LED fényhidak.

Miért emelkedik ki a Monsterled® a LED fényhidakat gyártók közül?

A Monsterled® amióta a márka megszületett 5 év teljeskörű garanciát ad a lámpáira, amit az utóbbi időkben ismét túlszárnyalt és megjelentek a LifeTime, vagyis örökélet garanciával rendelkező lámpák is. A magas minőségnek köszönhetően olyan előnyre tett szert, amelyet nagyon sok munkával és még több áldozattal tudnának behozni a konkurens gyártók. A Monsterled® nem volt hajlandó a profit oltárán beáldozni a minőséget.

További információ: Monsterled.hu

Cikkünk a Szeged Kurír közreműködésével készült.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK