Kezdőlap Címkék Budai

Címke: budai

Hadházy szerint a Fidesz piszkos kis táskatolvaj banda

0

A kormánypárti sajtóban az utóbbi időkben gyakori szereplő Hadházy Ákos, az LMP társelnöke. Számos cikkben foglalkoznak azzal, hogy hobbija a repülés, és rendre azt kérdezik, hogy az egykori állatorvosnak miből telik erre a költséges szenvedélyre.

Hadházy Ákos, akinek nemrégiben egy autóból ellopták a táskáját, majd ezt követően az Andy Vajna tulajdonában lévő Borsban jelentek meg róla olyan információk, amelyek a táska ellopása nélkül nem biztos, hogy megjelenhettek volna, most a Facebookon válaszolt az őt ért vádakra.

„Megtisztelő valahol, hogy a korábbi pártom tőlem fél a legjobban az egész ellenzékből” – írja Hadházy. “Mert ezért próbál a legaljasabb módszerekkel lejáratni. Úgy tűnik, lassan jobban fél tőlem, mint Sorostól vagy éppen az ENSZ-től. A fideszes Budai “Elszámoltató ” Gyula ma sajtótájékoztatón megkérdezte, hogy miből finanszíroztam a repült óráimat.

Mondhatnám, hogy megmondom, ha visszaadják az ellopott táskámat és irataimat. Piszkos kis táskatolvaj banda.

Sajnos hazudnak, mint a vízfolyás. Tényleg sajnos, mert örülnék. ha valóban annyi pénzem lett volna erre, mint amennyit ők hazudnak. A lopott papírok náluk vannak, de tavaly kb 8 órát tudtam repülni, a vizsgámat kivéve többnyire a legolcsóbban bérelhető 20-40 éves gépekkel. Azt is jól tudják, hogy 2004-ben kezdtem repülni, amit erre költöttem, azt apránként tettem.”

Hadházy szerint lehet, hogy a fideszesek csak azt tudják elképzelni, hogy valakinek csak lopásból lehet pénze. Ő, mint írja, más uat választott: „kményen tanultam, hogy aztán állatorvosként egy szép, de kemény szakmában, kéthetente 0-24 ügyeletet adva viszonylag jómódban megéljek és felnevelhessem négy gyermekem.”

Mint írja, arra valóban nem számított, hogy szándékosan elcseszik a forintot és a tízmilliós lakáshitelből 10 év törlesztés után is marad 14 millió és “valóban, gépkocsit is lízingelek. Igaza van – bár semmi köze nincs hozzá – Budai elvtársnak abban, ha nem repülök, most kevesebb tartozásom volna. Ezt néha a feleségem is szóvá teszi, csak neki van is hozzá köze.”

Budai: a jogállamiság megcsúfolása

0

Budai Gyula azt is sértőnek találta, hogy Czeglédy a jobboldali médiának nem akar nyilatkozni. Erre az Echo Tv műsorvezetője bemutatta, hogy Czeglédy a börtönből való kilépésekor éppen az Echo TV riporterének a kérdésére ad választ.

A kormánypárt országgyűlési képviselője az Echo TV-ben megismételte korábbi nyilatkozatát, miszerint a jogállamiság felháborító megsértését jelenti, hogy a milliárdos csalással vádolt Czeglédy Csaba országgyűlési képviselőjelöltté válásával kerülhet szabadlábra az előzetes letartóztatásból.

Budai azt is sértőnek találta, hogy Czeglédy a jobboldali médiának nem akar nyilatkozni. Erre az Echo Tv műsorvezetője bemutatta, hogy Czeglédy a börtönből való kilépésekor éppen az Echo TV riporterének a kérdésére ad választ.

Csütörtöki sajtóértekezletén Budai hangsúlyozta, Czeglédy Csaba Gyurcsány Ferenc ügyvédje és “egy durva adócsaló”, aki szabadulása módjával visszaél a joggal, ezért vissza kell kerülnie a börtönbe.

A Fidesz képviselője emlékeztetett, Czeglédy Csaba mentelmi joga legkésőbb a parlamenti választás napján, április 8-án jár le, azt megelőzően a legfőbb ügyész kezdeményezheti felfüggesztését, amiről a Nemzeti Választási Bizottságnak (NVB) kell döntenie.

Hozzátette, Czeglédy Csaba szabadlábra kerülésével a szökés, illetve elrejtőzés gyanúja is felmerül, hiszen korábban éppen ezért került előzetes letartóztatásba.

Budai Gyula arra a kérdésre, hogy a kormánypárt választási listájáról várhatóan nem lesz kerül be a következő Országgyűlésbe azt válaszolta, megtisztelőnek tartja, hogy a Fidesz listájának 146. helyén szerepelhet.

Kiakadt a DK a Fidesz listáján

0

Tegnap a Fidesz közzétette a választási listáját, amelyen feltűnő, hogy több régi és ismert politikus nem kapott befutó helyet. Az egyik legfőbb vesztes Répássy Róbert, aki korábban igazságügyi államtitkár is volt, ám most csupán a lista 144. helyén van, ami nem számít befutónak. Ugyanígy nem lesz az új országgyűlés tagja a „feljelentésügyi biztosként” ismert, és a most a lista 146. helyére száműzött Budai Gyula államtitkár sem.

A Demokratikus Koalíció szóvivője Tolvajok, sikkasztók, csalók, maffiózók a Fidesz listáján címmel adott ki közleményt. Gréczy Zsolt szerint tanulságos, kik szerepelnek a lista első 30 helyén. Mint írja, a „skinhead verőlegényeket vezérlő” Kubatov Gábor, a „magánalapítványára kétmilliárdot irányíttató” Németh Szilárd, a „lakiteleki birodalma fejlesztésére 12 milliárdot szakító” Lezsák Sándor, vagy éppen „az adócsaló” Szatmáry Kristóf.

A DK közleménye megemlíti „a cigányság fölzárkóztatására szánt uniós forrásokat elsikkasztó” Farkas Flóriánt, „a trafikmutyit kieszelő és végrehajtó” Lázár Jánost, „a Debrecenben ma is csak Mr. 20 százalékként emlegetett” Kósa Lajost.

Befutó helyen van a 170 milliós villáját „családi összefogással” megvásároló Szijjártó Péter, „a belvárosi ingatlanvagyont leraboló, a szervezett alvilággal üzletelő” Rogán Antal, valamint „a termőföld-mutyit levezénylő” Fazekas Sándor, és „a 12,5 milliárdnyi uniós forrás ügyében a korrupció gyanújába került” Seszták Miklós.

Gréczy Zsolt közleménye kiemeli, hogy a 20. hely „a Fidesz bűnözőinek ügyvédjéé”, Bajkai Istváné, az első pedig „természetesen a keresztapáé, a maffia legfőbb főnökéé”, Orbán Viktoré.

„Gyümölcséről ismerik meg a fát” idézi Jézus tanítását a közlemlény, majd hozzáteszi: A Fidesz-fán ez a gyümölcs termett, a választók megismerhetik róla a Fideszt.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK